TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Ed Yong
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Ed Yong este scriitor de știință și laureat al Premiului Pulitzer pentru Jurnalism Explicativ. În prezent lucrează la The Atlantic, dar articolele sale au apărut și în National GeographicNew YorkerWiredNew York TimesNatureNew Scientist și Scientific American.

Este laureat al Premiului Benton pentru serviciu public remarcabil (2022), al Premiului John P. McGovern din partea American Medical Writers' Association (2021), al Premiului George Polk pentru reportaj de știință (2020), al Premiului Victor Cohn pentru excelență a reportajului medical (2020), al Premiului „Michael E. DeBakey” pentru jurnalism (2016), al Premiilor Asociației Britanice a Scriitorilor de Știință pentru „cel mai bun blog de știință” (2014), al Premiului pentru „Cea mai bună comunicare a științei într-un context neștiințific” (2012) și al Premiului Keck pentru Comunicare în știință oferit de Academiile Naționale (2010).

Prima lui carte, Cuprind mulțimi, a fost bestseller New York Times și a câștigat numeroase premii. La  Conferința TED din 2014 a vorbit despre paraziții care controlează mintea, iar prezentarea sa a avut peste 1,4 milioane de vizualizări. Locuiește în Washington D.C. cu soția lui, Liz Neeley, și câinele lor corgi, Typo.