TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vezi toate cărţile

Autor \ Donald J. Trump

BIOGRAFIE

Donald J. Trump, preşedinte al The Trump Organization, reprezintă întruparea poveştii de succes americane, stabilind în permanenţă standarde de excelenţă în timp ce îşi extinde ­afacerile în domeniile proprietăţilor imobiliare, sporturilor şi industriei de divertisment. Este un dezvoltator important de proprietăţi imobiliare de calitate în întreaga lume, făcând din brandul Trump un adevărat etalon.

Angajamentul lui faţă de excelenţă se extinde, dincolo de portofoliul său imobiliar, în industria de divertisment. De la rolul de vedetă şi coproducător al emisiunilor de succes The Apprentice şi The Celebrity Apprentice, difuzate pe postul de televiziune NBC, şi până la terenurile sale de golf şi zgârie-norii care i-au adus premii, talentul său în afaceri este de neegalat.

Un autor desăvârşit, domnul Trump a scris peste zece bestselleruri, iar primul său volum, 

The Art of the Deal, este considerat o carte clasică în domeniul afacerilor. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame în 2007. Donald Trump întrupează arhetipul omului de afaceri — un negociator fără pereche şi un filantrop pasionat.