TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Dennis E. Hensley

Raftul Cartepedia

Dennis E. Hensley

Vezi toate cărţile
AdaugăPreview Puterea atitudinii pozitive Puterea atitudinii pozitive Dennis E. Hensley
În stoc
16,38 lei
-15%
19,27 lei

BIOGRAFIE

Dr. DENNIS E. HENSLEY e scriitor, profesor, orator şi consultant. Deţine patru diplome în comunicare, printre care un doctorat în lingvistică şi literatură engleză, obţinut la Ball State University. Este profesor la Taylor University din Fort Wayne, Indiana, instituţie în cadrul căreia a înfiinţat în 1997 Programul de Scriere Profesionistă, al cărui director este încă de la început. Hensley susţine, de asemenea, cursuri de relaţii publice, comunicare corporatistă şi jurnalism de investigaţie.

A primit titulatura de „Distinguished Alumnus“ din partea Saginaw Valley State University şi a T.L. Handy High School. A fost distins cu „Award for Teaching Excelence“ de către Indiana University şi, de asemenea, a fost nominalizat la „Dorothy Hamilton Memorial Writing Award“.

Este autorul a 51 de cărţi, printre care 6 romane foarte populare, 8 manuale despre arta scrisului şi alte lucrări pe teme ca gestionarea timpului, motivare personală, doctrină creştină şi relaţii publice. A publicat peste 150 de nuvele şi vreo 3 000 de articole pentru ziare şi reviste. Lucrează ca editorialist pentru publicaţiile Writers’ Journal şi Advanced Christian Writer.

În calitate de consultant, are printre clienţi firme precum Wells Fargo, Chrysler Corporation, North American Van Lines, Raytheon Corporation, Waterfield Mortgage şi Lincoln Life Insurance Company.