TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ David Grotto

Raftul Cartepedia

David Grotto

Vezi toate cărţile

BIOGRAFIE

David Grotto, dietetician, purtator de cuvint al American Dietetic Association si fondator al companiei Nutrition Housecall, o firma de consultanta care ofera servicii personalizate la domiciliu si de grup legate de dieta. Este, de asemenea, consultant al revistei Men’s Health si consultant-sef al campaniei nationale Kids/PBS, care promoveaza alimentatia sanatoasa pentru copii. Fost director pe educatia nutritiei la Block Center for Integrative Cancer Care din Evanston, Illinois, in prezent ofera consultatii particulare.

Informatiile din aceasta carte au rol orientativ in formarea unor obiceiuri alimentare mai sanatoase, dar nu sint menite sa inlocuiasca ajutorul oferit de un personal medical calificat. Cereti sfatul medicului daca va confruntati cu o problema de sanatate.
Mentionarea unei organizatii, a unui produs, serviciu sau companie nu implica responsabilitatea autorului sau a editurii in ce le priveste. Orice efect advers aparut in urma utilizarii sau a aplicarii necorespunzatoare a informatiilor din aceasta carte reprezinta doar responsabilitatea cititorului, si nu a autorului sau a editurii.