TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Daniel Mitel
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Daniel Mitel este prima persoană din lume (din epoca modernă) ce explică şi defineşte originea sistemului străvechi de Imageria Inimii, care este considerat a fi primul şi cel mai simplu sistem spiritual. Călătoreşte în lumea întreagă, ajutându-i pe oameni să-şi înţeleagă legătura intimă cu Dumnezeu.

A început să predea Meditaţia Zen în 1981, iar în perioada 1981-1992 a practicat Meditaţia „Respiraţia Spinală”; mai târziu a descoperit că practica, de fapt, Kriya Pranayama a Marelui Maestru Kriya Yoga, Babaji. Din 1996, susţine pe tot globul workshop-uri de „Meditation Day” şi Imageria Inimii.

După câţiva ani petrecuţi în meditaţie în nordul Tibetului, în 1999, Daniel a creat Şcoala Inimii. După zece ani, la Toronto, a creat Şcoala de Meditaţie.

Conferenţiar şi maestru internaţional de arte marţiale, Daniel s-a dedicat activităţii de a inspira lumea să treacă de la violenţă, la pace şi de la mânie, la iubire.

Pe lângă atelierele sale („Meditation Day”, Kriya Yoga şi Imageria Inimii), Daniel mai aduce lumii şi seminarul „Trezirea Inimii Iluminate”, al marelui maestru Drunvalo Melchizedek.

Prin aceste seminarii spirituale şi prin tot ceea ce face, Daniel împărtăşeşte un mesaj de speranţă şi noi posibilităţi oricui doreşte să experimenteze o nouă înţelegere a vieţii – o înţelegere care vine din inimă.

Mai multe informaţii puteţi afla vizitând: www.danielmitel.com şi www.heartimagery.org.