TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Colleen Hoover
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Colleen Hoover este autoare de bestselleruri care au ajuns pe primul loc în topul New York Times. A scris 22 de romane și povestiri scurte. Cărțile ei se încadrează atât în categoriile New Adult și Young Adult, precum și în categoria thrillerului psihologic.

În 2015, romanul Confess a primit Goodreads Choice Award pentru Cel Mai Bun Romance. În 2016, cartea Totul se termină cu noi s-a bucurat de aceeași distincție, iar în 2017 romanul Without Merit a fost distins cu același premiu.

Canalul de televiziune Awestruck a ecranizat romanul Confess, transformându-l într-un serial. Acesta e disponibil prin serviciul Prime Video, prin Amazon și iTunes. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Katie Leclerc și Ryan Cooper.

Împreună cu familia ei, în 2015, Colleen a înființat The Bookworm Box, un serviciu care oferă acces la cărți, printr-un abonament. Abonații au minunata ocazie de a primi lunar, prin poștă, romane cu autograf, scrise de autori din întreaga lume. Toate profiturile obținute astfel sunt direcționați către diverse fundații caritabile. Până în prezent, The Bookworm Box a donat peste un milion de dolari persoanelor aflate în dificultate.