TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Carmen Ivanov
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Carmen Ivanov este unul dintre cei mai cunoscuţi traineri de dicţie din România. Şi-a început cariera în jurnalism la postul Radio Contact Reşiţa de pe scaunul de prezentator de ştiri. Tot la Radio Contact a realizat şi primele 500 de emisiuni de divertisment, de la producţii de linie până la emisiuni specializate pe zona de gaming şi IT. A hotărât apoi să părăsească staţia locală Radio Contact Reşiţa pentru un post de prezentator de ştiri la Radio Bucureşti, din cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune, pentru ca mai apoi să se mute la Radio Mix FM pe postul de coordonator de ştiri, iar în paralel a luat primul său contact cu lumea televiziunii la postul N24 unde a fost pe rând, editor de ştiri, voice over şi prezentator. Realitatea TV a fost însă televiziunea emblemă pentru Carmen Ivanov, acolo unde a ocupat funcţiile de editor de jurnal şi senior-editor pe secţia de social, dar după cinci ani a părăsit televiziunea şi s-a întors în radio la City FM pe postul de director de ştiri. În prezent ese redactor-şef la Blog.Likeit.ro şi prezentatorul jurnalelor video Likeit.ro

Vocea lui Carmen Ivanov a fost selecţionată pentru singurul sintetizator vocal din lume în limba română, creat de către o echipă din Polonia, care a căutat vocea perfectă pentru acest sintetizator. Programul a descompus în foneme vocea înregistrată iniţial, iar acum recompune cuvinte – sau altfel spus, poate traduce cuvintele scrise în vorbe rostite şi are aplicaţii multiple, de la comunicarea între persoane cu dizabilităţi, la trimiterea de e-mailuri audio.

Primul curs de dicţie susţinut de Carmen Ivanov a fost pentru un grup de prezentatori de radio din diferite posturi din Bucureşti la CJI (Centrul pentru Jurnalism Independent), unde a devenit trainer permanent, iar mai apoi s-a alăturat echipei Şcolii de Televiziune înfiinţată de Vlad Ionescu, unde susţine în prezent toate cursurile de dicţie şi lecturarea ştirilor la microfon. De asemenea, Carmen Ivanov a fost trainer al Şcolii Radio, un proiect realizat de City FM şi Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Alte cursuri susţinute de Carmen Ivanov au fost în zona de Public Speaking şi Voice Over în cadrul MediaTraining.ro.

Peste 2000 de persoane au urmat cursurile susţinute de Carmen Ivanov, trainer acreditat CNFPA.