TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Bogdan Munteanu

Raftul Cartepedia
Bogdan Munteanu

Bogdan Munteanu

Vezi toate cărţile
AdaugăPreview Ai uitat să râzi Ai uitat să râzi Bogdan Munteanu
În stoc
22,41 lei
-10%
24,9 lei

BIOGRAFIE

Bogdan Munteanu s-a născut la Arad, la 28 aprilie 1979. Din 1997 locuiește în Timișoara.

A publicat două volume de povestiri (Vals pe fire de păianjen – Ed. Limes, 2010, și Bine te-am rătăcit, Incognito! – Ed. Limes, 2011). A publicat proză și în reviste (Dilema veche, Orizont, Luceafarul, Zona literară, Tiuk, Subcapitoletc.) și antologii (Cele mai frumoase proze ale anului – Ed. Adenium, 2014, Cărți, filme, muzici și alte distracții din comunism – Ed. Polirom, 2014, Prietenii despre care nu mai știi nimic – Ed. Brumar, 2012 s.a).

A colaborat cu articole la revista online Hyperliteratura și la lunarul Bună dimineața, București!. A organizat mai multe evenimente culturale pentru promovarea literaturii și a autorilor români contemporani și a susținut numeroase lecturi în instituții de învățământ. În 2013 a coordonat, alături de Marius Aldea, proiectul Scriitorii sunt pe Facebook, care a câștigat premiul pentru cea mai bună campanie de PR/Marketing/CSR la Gala Industriei de Carte din România, ediția a III-a.

În 2014, Bogdan Munteanu a fost unul dintre invitații celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional de Literatură de la Timișoara (FILTM).

În prezent lucrează la un roman, colaboreaza cu articole la revista online Bookaholic și moderează, în Timișoara, întâlnirile Ce mai faci, scriitorule?, organizate de Libraria Cărturești.