TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Autor \ Bill McGrane III
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Bill McGrane III este o autoritate recunoscută în domeniul performanţei, leadership-ului şi dezvoltării personale. A consiliat persoane publice, lideri şi corporaţii din întreaga lume, ajutându-i să obţină succese remarcabile.

Bucurându-se de imens respect ca unul dintre cei mai importanţi experţi în dezvoltare personală şi profesională, McGrane a devenit un renumit consultant, coordonator, orator şi autor de seminarii. Cei care au cunoscut deja culmea succesului în domeniul lor apelează la Bill ca la un consilier strategic când doresc să rezolve probleme grave sau să cucerească noi domenii de activitate.

Bill deţine o diplomă în marketingul afacerilor la Universitatea din Cincinnati, training exclusiv în metodele „Disney“ de dezvoltare, diplome şi certificate în urma susţinerii a circa 400 de seminarii de dezvoltare profesională. El a fost şi preşedintele Forumului Oratorilor din Ohio.

Actualmente, McGrane activează ca preşedinte şi director al companiei McGrane Global Centers. Îl poţi vizita pe site-ul său www.mcgrane.co. El şi soţia sa, Linda, au patru copii şi locuiesc în Union, Kentucky.