TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Benjamin Zander
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Benjamin Zander este dirijor al Orchestrei Filarmonice din Boston încă de la înfiinţarea acesteia, în 1979. A predat mai bine de 30 de ani la Conservatorul New England din Boston, conduce un program de instruire muzicală destinat tinerilor artişti de la Walnut Hill School şi organizează turnee cu Orchestra Filarmonică de Tineret a Conservatorului New England.

Născut în Anglia, Benjamin Zander a început să compună de la vârsta de 9 ani, a studiat cu Benjamin Britten şi Imogen Holst şi a luat lecţii de violoncel în Italia şi Germania, cu maestrul virtuoz Gaspar Cassado. A obţinut diploma de absolvire a University College din Londra, după care a continuat studiile post-universitare la Harvard şi la New York, cu o bursă Harkness.

În ultimii 10 ani, Zander a devenit un speaker foarte căutat de marile corporaţii pentru seminariile sale în materie de leadership şi creativitate. În 1999 a primit Premiul de Cristal la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveţia, pentru contribuţia sa la înţelegerea multiculturală.