TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Arabella McIntyre-Brown
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Arabella McIntyre-Brown este o scriitoare și jurnalistă britanică stabilită în Transilvania. 

S-a născut și a crescut în West Sussex, Anglia. La 19 ani a plecat la Londra, unde a locuit 11 ani, iar apoi a ajuns la Liverpool, unde a trăit următorii 20 de ani. În 2010 s-a mutat de la Liverpool în satul Măgura, lângă Bran. Din 2010, ea numește „acasă” cabana de lemn din satul Măgura, aflat pe un povârniș al Carpaților.

Cam zece ani a făcut jurnalism de business, dar la sfârșitul anului 2000 și-a părăsit postul de editor de revistă și în mai puțin de un an a publicat prima ei carte, „Liverpool: the First 1.000 Years”. În 2003 a fost publicată prima ei carte pentru copii – cu ilustrații făcute de 30 de puști. 20.000 de exemplare au fost împărțite gratuit copiilor. Cu totul și cu totul a scris 9 cărți și a fost editor pentru aproape jumătate raft de bibliotecă. În anul 2005 a trebuit să facă față mai multor decese în familie – într-un interval de 14 luni, începând cu sora ei și terminând cu mama. Incapabilă să muncească sau să mai ia vreo decizie, singurul lucru pe care l-a putut face atunci a fost să vândă totul și să se mute în Transilvania.

„Din Liverpool în Carpați” (Editura ALL, 2016) prezintă extraordinara aventură a stabilirii în România, cu toate lucrurile frumoase și contradicțiile pe care le implică această schimbare radicală din viața Arabellei.