TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Anthony Michalski

Raftul Cartepedia
Anthony Michalski

Anthony Michalski

Vezi toate cărţile

BIOGRAFIE

Anthony (Tony) R. Michalski este proprietarul editurii Kallisti Publishing. Înfiinţată în anul 2000, această editură a început prin a publica Sistemul Maestrului, cartea lui Charles F. Haanel, care a fost foarte bine primită pe piaţă. După acest succes, Tony a publicat noi cărţi semnate de mari autori, inclusiv celelalte cărţi ale lui Charles F. Haanel

Tony a absolvit Universitatea de Stat din Pennsylvania şi şi-a luat doctoratul la School of Hard Knocks. A avut extrem de multe slujbe şi şi-a înfiinţat două afaceri. Între altele, a dansat, a reparat calculatoare, a cântat la chitară, a fost preşedintele Toastmasters International şi a scris articole pentru revistele din zona în care locuieşte. 

Când nu lucrează la o carte nouă (lucru care se întâmplă foarte rar), Tony călătoreşte la New York, găteşte, discută despre politică, ascultă şi cântă muzică, şi citeşte (de necrezut, având în vedere că este el însuşi editor!). 

Pentru a-l contacta pe Tony, poţi suna la Kallisti Publishing sau îi poţi trimite un email pe adresa tony@kallistipublishing.com. Postează frecvent comentarii pe forumul editurii Kallisti Publishing.