TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Anthony Marra

Raftul Cartepedia

Anthony Marra

Vezi toate cărţile
AdaugăPreview Constelația fenomenelor vitale Constelația fenomenelor vitale Anthony Marra
În stoc
33,81 lei
-10%
37,57 lei

BIOGRAFIE

Anthony Marra s-a născut în 1984 în Washington, D.C. și a absolvit University of Southern California. A fost bursier Wallace Stegner în scriere creativă la Stanford University (2011–2013) și deține titlul de Master of Fine Arts (MFA) al Iowa Writers Workshop.

A publicat proze în reviste prestigioase – The AtlanticThe New RepublicNarrative –, în antologia 2011 Pushcart Prize și în Best American Nonrequired Reading 2012.

Primul lui roman Constelația fenomenelor vitale (A Constellation of Vital Phenomena, 2014) a fost considerat de critici un debut strălucit și a primit numeroase premii importante, printre care John Leonard Prize, acordat de National Book Critics Circle, Anisfield-Wolf Book Award, Athens Prize for Literature, Indies Choice Award, Carla Furstenberg Cohen Fiction Award; a fost nominalizat la National Book Award și a ajuns finalist la Prix Médicis și la Flaherty-Dunnan First Novel Prize. Noua carte a lui Anthony Marra, volumul de povestiri The Tsar of Love and Techno, urmează să apară în 2015.