TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Anita Moorjani
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Anita Moorjani s-a născut în Singapore din părinţi indieni, s-a mutat la Hong Kong la vârsta de doi ani şi a trăit aici aproape întreaga ei viaţă.

Anita a lucrat mult timp în lumea corporaţiilor, înainte de a fi diagnosticată cu cancer în luna aprilie 2002. La începutul anului 2006 a trăit o experienţă fascinantă şi emoţionantă în apropierea morţii, care i-a schimbat pentru totdeauna perspectiva asupra vieţii. Toate activităţile ei ulterioare au fost marcate de viziunile şi de revelaţiile pe care le-a primit în timpul acestei experienţe în lumea de dincolo.

Ca urmare a experienţei în apropierea morţii, Anita este invitată frecvent să ţină conferinţe şi prelegeri în diferite părţi ale globului, pentru a-şi împărtăşi povestea şi noua viziune asupra vieţii. De asemenea, colaborează cu departamentul de ştiinţe behavioriste al Universităţii din Hong Kong, unde ţine prelegeri în faţa studenţilor şi a profesorilor despre lucrul cu pacienţii bolnavi de boli terminale, confruntarea cu moartea şi psihologia convingerilor spirituale. Povestea Anitei este cea mai bună dovadă a adevărului potrivit căruia noi avem puterea şi înţelepciunea interioară de a depăşi orice situaţii adverse din viaţă, ea însăşi fiind o dovadă vie în această direcţie.

La ora actuală, Anita locuieşte la Hong Kong împreună cu soţul ei, iar când nu călătoreşte pentru a ţine conferinţe, lucrează ca şi consultant intercultural pentru corporaţiile multinaţionale din oraş. Website: www.anitamoorjani.com