TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vezi toate cărţile

Autor \ Adina R. Motica

Raftul Cartepedia

Adina R. Motica

Vezi toate cărţile

BIOGRAFIE

Studii: Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timisoara (licenta in stiinte juridice, 1997); Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic, Specializarea Psihopedagogica si Didactica, Universitatea de Vest Timisoara; doctor in drept (2006).

Activitate profesionala: Cadru didactic al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara (1997-prezent, actualmente conferentiar, titular al cursurilor de Dreptul familiei si Regimuri matrimoniale); notar public in cadrul Biroului Individual Notarial Motica Adina-Renate (1999-prezent); formator la Institutul Notarial Roman (2015-prezent); mediator (2013-prezent); membru in Colegiul Director al Camerei Notarilor Publici din Timisoara (2013-prezent); moderator si organizator al conferintelor si simpozioanelor in domeniul juridic din 1999.

Publicatii: Notiuni de dreptul familiei si ocrotirea persoanei, Ed. Alma Mater, 2000; Elemente de drept, vol. I, Drept Public, Ed. Universitas Timisiensis, 2000 (coautor); Elemente de drept, Ed. Universitas Timisiensis, 2003 (coautor); Regimurile matrimoniale in diverse sisteme de drept, Ed. Universitatii de Vest Timisoara, 2012; Dreptul civil al familiei. Raporturile nepatrimoniale, 2015; Dreptul familiei aplicat. Cereri si actiuni cu caracter nepatrimonial, 2015, autoare a numeroase articole si studii publicate in reviste de specialitate.