TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Wabi-Sabi
Wabi-Sabi Wabi-Sabi
Francesc Miralles

Romanul „Wabi-Sabi” poate fi socotit o continuare a bestsellerului internațional „Iubire cu i mic” al lui Francesc Miralles, dar la fel de bine poate funcționa și ca o lectură de sine stătătoare. Punctul de legătură este personajul principal, profesorul universitar Samuel de Juan, și în mică parte și motanul Mishima. 

În noul roman, viața lui Samuel cunoaște o puternică schimbare. În urma unui bizar complex de circumstanțe la care și-au adus concursul colapsul relației cu iubita sa, primirea unor vederi trimise tocmai din Kyoto, precum și pasiunea prietenului său pentru conceptul japonez Wabi-Sabi, Samuel decide să meargă în Japonia pentru a dezlega misterul cărților poștale, dar și pentru a face documentarea la fața locului despre ciudatul principiu nipon. Călătoria aceasta se va dovedi a fi cea mai inedită experiență din viața sa, atât la nivel cultural cât mai ales la nivel spiritual. Va înțelege că principiul de bază al vieții este chiar Wabi-Sabi, înțeles ca fericirea adusă de lucrurile nedesăvârșite. Odată însușită această „mantră”, viața lui nu va mai cunoaște blocaje de niciun fel, căci știe că totul este schimbător și asta este minunat.

Așadar, un roman complex, în care dragostea se îmbină cu setea de spiritualitate într-un dans erotico-mistic zăpăcitor și cuceritor.

Comentarii

ARTICOLE SIMILARE

Nobilul Aeticus și o călătorie în jurul lumii Nobilul Aeticus și o călătorie în jurul lumii Nobilul Aeticus și o călătorie în jurul lumii Simona Antonescu
În cea de-a doua lor călătorie prin trecutul de veacuri al poporului român,...
Menumorut și minele de aur de la Roșia Montană Menumorut și minele de aur de la Roșia Montană Menumorut și minele de aur de la Roșia Montană Alexia Udriște
În cea de-a treia călătorie în timp, în căutarea gemenilor din...
Pomul cel darnic Pomul cel darnic Pomul cel darnic Shel Silverstein
Cu siguranță, cea mai mare dovadă de prietenie și iubire este renunțarea de sine...
Iisușii mei Iisușii mei Iisușii mei George Banu
De cele mai multe ori, când intri într-o casă și vezi multe icoane pe...
S. S. S. Stelian Muller
V-ați întrebat vreodată cum ar fi dacă mintea noastră ar fi conectată la un...