Verity

Ioana Stan
Ioana Stan 02 Martie, 2021
871

„Verity” este un roman complet diferit de restul operelor autoarei și reprezintă un exercițiu de îndemânare al lui Coleen Hoover care trece aici de la cărțile romance la un roman thriller. „Verity” este o poveste despre traume, pierderi sfâșietoare și misterioase. Cel mai apăsător este sentimentul puternic de paranoia care te urmărește de-a lungul întregii cărți. 

Verity este o scriitoare faimoasă care a suferit un tragic accident în urma căruia a rămas incapabilă să își termine ultimele romane. Intră în scenă Lowen, o tânără scriitoare la început de drum și plină de datorii case se înhamă să termine manuscrisele neterminate ale lui Verity. Pe lângă un contract bănos, Lowen primește și traumele familiei și un manuscris misterios care complică serios situația.

Verity nu este chiar cea mai inocentă persoană… și ne povestește cu lux de amănunte toate lucrurile groaznice pe care le-a făcut pentru a-și păstra relația amoroasă cu soțul ei și pentru a-i capta și reține atenția. Aceasta este un maestru al cuvintelor și al jocurilor de cuvinte iar finalul este surprinzător, poate chiar mai mult decât întorsăturile de pe parcursul cărții. 


„Indiferent de modul în care privesc lucrurile este clar că Verity a fost maestră în manipularea adevărului. Singura întrebare care rămâne este: care adevăr a fost manipulat, de fapt?”


Verity
Verity
Colleen Hoover
Vezi cartea
Cum să ai un club de lectură reușit
Cartepedia 27 Martie, 2024
Un club de lectură reușit poate transforma radical experiența cititului, transformând-o dintr-o acti...
Sfaturi pentru a termina o carte
Cartepedia 25 Martie, 2024
A termina de scris o carte poate părea o călătorie intimidantă, plină de obstacole și momente de înd...
Explorând Dune: O Călătorie Cinematografică pe Arrakis
Cartepedia 23 Martie, 2024
Când vorbim despre capodopere cinematografice care aduc în prim-plan universuri complexe, "Dune" de...
Philip Roth: Maestrul narativ al controverselor și introspecțiilor
Cartepedia 19 Martie, 2024
În lumea literaturii americane, Philip Roth ocupă un loc de onoare, fiind celebrat pentru explorarea...

Urmărește-ne pe Instagram