TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Verity
Verity Verity
Colleen Hoover

„Verity” este un roman complet diferit de restul operelor autoarei și reprezintă un exercițiu de îndemânare al lui Coleen Hoover care trece aici de la cărțile romance la un roman thriller. „Verity” este o poveste despre traume, pierderi sfâșietoare și misterioase. Cel mai apăsător este sentimentul puternic de paranoia care te urmărește de-a lungul întregii cărți. 

Verity este o scriitoare faimoasă care a suferit un tragic accident în urma căruia a rămas incapabilă să își termine ultimele romane. Intră în scenă Lowen, o tânără scriitoare la început de drum și plină de datorii case se înhamă să termine manuscrisele neterminate ale lui Verity. Pe lângă un contract bănos, Lowen primește și traumele familiei și un manuscris misterios care complică serios situația.

Verity nu este chiar cea mai inocentă persoană… și ne povestește cu lux de amănunte toate lucrurile groaznice pe care le-a făcut pentru a-și păstra relația amoroasă cu soțul ei și pentru a-i capta și reține atenția. Aceasta este un maestru al cuvintelor și al jocurilor de cuvinte iar finalul este surprinzător, poate chiar mai mult decât întorsăturile de pe parcursul cărții. 


„Indiferent de modul în care privesc lucrurile este clar că Verity a fost maestră în manipularea adevărului. Singura întrebare care rămâne este: care adevăr a fost manipulat, de fapt?”


Comentarii
Articole similare
The Rose that Grew From Concrete The Rose That Grew from Concrete The Rose That Grew from Concrete Tupac Shakur
Tupac Amaru Shakur (1971-1996) născut Lesane Parish Crooks este cunoscut publicului larg...
Cum să creezi un cămin Cum să creezi un cămin Cum să creezi un cămin Edward Hollis
Edward Hollis, arhitect, profesor și scriitor și-a propus să răspundă la...
Povești de seară pentru fetele rebele Povești de seară pentru fete rebele Povești de seară pentru fete rebele Elena Favilli
Fete rebele sunt acele fete care văd o limită și o transformă într-o provocare...
Elogiu umbrei Elogiu umbrei Elogiu umbrei Jun'ichirō Tanizaki
Apărut prima dată în 1933, „Elogiu umbrei” a fost tradus în...
Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare Suzanne Collins
Pentru toți fanii lui Katniss Everdeen și ai „Jocurilor Foamei”, cartea...