TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Verity
Verity Verity
Colleen Hoover

Un thriller psihologic pe care nu l-am putut lăsa din mână și care a devenit al treilea favorit după „Pacienta tăcută” și „Vânătoarea de vrăjitoare”! Am adorat fiecare moment petrecut în acest univers, din care teama, incertitudinea și secretele nu au lipsit. În acest roman, Colleen Hoover abordează o cu totul altă tematică față de cea care a consacrat-o în cărțile ce aparțin genurilor romantic și young adult.  

Cuvintele cheie precum familia, cariera, sacrificiul, obsesia, neîncrederea și suferința sunt percepute la cel mai înalt nivel și nu mereu din cea mai bună perspectivă.

„Verity” ne aduce în prim-plan o poveste cutremurătoare despre o scriitoare de mare succes care a experimentat atât de multe trăiri și a recurs la gesturi neașteptate care i-au determinat pe soț și cea care urma să-i continuie opera, profund marcați de ceea ce au aflat, să acționeze în conformitate cu ceea ce au descoperit. Dar oare finalul a dezvăluit adevărul real sau nu?

P.S.: Și nu uitați să aveți grijă la orice detaliu pe care îl considerați nelalocul lui și nu vă încredeți niciodată 100% în nimeni, nici chiar în cele mai dragi persoane din jurul vostru. 

Câteva citate reprezentative:

„[...] când găsești pe cineva care face să dispară toată negativitatea din viața ta, este greu să nu te hrănești cu energia acestei persoane.”

„O parte din mine vrea să dea totul uitării, să mă închid în birou și să lucrez tot restul nopții. Dar știu că nu voi fi în stare să mă liniștesc dacă nu verific. Dacă nu mă conving că nu am văzut ceea ce cred că am văzut.”

„Indiferent de modul în care privesc lucrurile, este clar că Verity a fost maestră în manipularea adevărului. Singura întrebare care rămâne este: care adevăr a fost manipulat, de fapt?”


Comentarii
Articole similare
Câteva motive să iubești Câteva motive să iubești viața Câteva motive să iubești viața Matt Haig
O carte de non-ficțiune care îți va rămâne în suflet pentru...
Am scris noaptea în jurnal Am scris noaptea în jurnal Am scris noaptea în jurnal Veera Hiranandani
O carte de ficțiune istorică ce va intra în inimile voastre pentru...
Pastoralia Pastoralia Pastoralia George Saunders
Volumul de povestiri Pastoralia al scriitorului american George Saunders a fost publicat...
Recunoștință Recunoștință Recunoștință Delphine de Vigan
Romanul Recunoștință scris de Delphine de Vigan a fost publicat inițial în anul...
Biblioteca de la miezul nopții Biblioteca de la miezul nopții Biblioteca de la miezul nopții Matt Haig
O bibliotecă, un motan și o infinitate de posibilități. Aceste elemente compun...