TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Toate întrebările greșite. Cine ar putea fi la ora asta?

Lemony Snicket îşi face ucenicia sub îndrumarea Therodorei S. Markson într-o societate secretă, iar misiunea dintr-un oraş aproape pustiu numit Pătatul-de-lângă-mare e aceea de a recupera o statuetă – Bestia Zbârnâietoare - despre care cineva pretinde că i-ar fi fost furată. Cum în oraş pe lângă linşte mai domneşte şi absurdul, Lemony Snicket se va vedea împiedicat de poliţie, de o Ellington Tertip hotărâtă să fure aceeaşi statuie pentru a-şi salva tatăl, dar mai ales de propria îndrumătoare mai nepricepută în a interpreta indicii şi în a face cercetări decât propriul discipol. Ceea ce va descoperi Lemony Snicket de unul singur în bibliotecă, pe Bulevardul Mânjit, la Culmea Batistelor şi în Cafeneaua Pisica Neagră va întoarce întrega poveste cu susul în jos, aşa că mai rămâne să vedem ce se va întâmpla cu statueta şi cine e interesat cu adevărat să o găsească.

Cine ar putea fi la ora asta? nu e, din păcate, una dintre cele mai captivante poveşti despre secrete, furturi şi detectivi pe care am citit-o, dar reuşeşte să îşi ţină cititorii în priză, mereu curioşi şi adunând cu aviditate indicii despre cele mai recente răsturnări de situaţie.

Comentarii

ARTICOLE SIMILARE

Io contra Statele Unite ale Americii Io contra Statele Unite ale Americii Io contra Statele Unite ale Americii Paul Beatty
Io este fiul unui sociolog de culoare controversat și a crescut fiind subiectul unor...
Ultima stație de pe strada pieței Ultima stație de pe strada pieței Ultima stație de pe strada pieței Matt de la Peña
    "- De ce omul acela nu vede?     - Băiete, ce ştii tu ce...
Lenin Dada Lenin Dada Lenin Dada Dominique Noguez
    Ador oamenii inteligenţi care, deşi nu cred în teorii ale...
Catherine cea îndărătnică Catherine cea îndărătnică Catherine cea îndărătnică Karen Cushman
Catherine cea îndărătnică este câştigătoare a Newberry Honor, o lectură...
Pasăre cântătoare Pasăre cântătoare Pasăre cântătoare Kathryn Erskine
Devon, fratele lui Caitlin, este ucis într-un school shooting, împreună cu...