TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Toate întrebările greșite. Cine ar putea fi la ora asta?

Lemony Snicket îşi face ucenicia sub îndrumarea Therodorei S. Markson într-o societate secretă, iar misiunea dintr-un oraş aproape pustiu numit Pătatul-de-lângă-mare e aceea de a recupera o statuetă – Bestia Zbârnâietoare - despre care cineva pretinde că i-ar fi fost furată. Cum în oraş pe lângă linşte mai domneşte şi absurdul, Lemony Snicket se va vedea împiedicat de poliţie, de o Ellington Tertip hotărâtă să fure aceeaşi statuie pentru a-şi salva tatăl, dar mai ales de propria îndrumătoare mai nepricepută în a interpreta indicii şi în a face cercetări decât propriul discipol. Ceea ce va descoperi Lemony Snicket de unul singur în bibliotecă, pe Bulevardul Mânjit, la Culmea Batistelor şi în Cafeneaua Pisica Neagră va întoarce întrega poveste cu susul în jos, aşa că mai rămâne să vedem ce se va întâmpla cu statueta şi cine e interesat cu adevărat să o găsească.

Cine ar putea fi la ora asta? nu e, din păcate, una dintre cele mai captivante poveşti despre secrete, furturi şi detectivi pe care am citit-o, dar reuşeşte să îşi ţină cititorii în priză, mereu curioşi şi adunând cu aviditate indicii despre cele mai recente răsturnări de situaţie.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Cazemata Cazemata Cazemata Tudor Ganea
Cazemata este un roman de debut impresionant, surprinzător ca realizare prin modul...
O sută de rochii O sută de rochii O sută de rochii Eleanor Estes
Wanda Petronski vine în fiecare zi cu o rochie albastră spălăcită, iar colegii...
George şi miraculosul său medicament George și miraculosul său medicament George și miraculosul său medicament Roald Dahl
Roald Dahl poate fi amuzant, caraghios, plin de idei năstruşnice şi inteligente,...
Copacul minciunilor Copacul minciunilor Copacul minciunilor Frances Hardinge
    Nu ştiu ce e mai important la Copacul minciunilor, care dintre ideile,...
Dă mai departe Dă mai departe Dă mai departe Catherine Ryan Hyde
Dă mai departe este un bun exerciţiu pedagogic. În fapt, la finalul cărţii...