TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sabia destinului
Sabia destinului Sabia destinului
Andrzej Sapkowski

Sabia destinului oferă fanilor jocului The Witcher o nouă călătorie în fantasy-ul imaginat de scriitorul polonez Andrzej Sapkovski. Un fantasy tradițional, cu vrăjitori, dragoni, elfi și toată galeria de personaje și creaturi care pot popula astfel de lumi. Îl însoțim în continuare pe Geralt, vrăjitorul cu plete albe, ochii lucioși și un medalion ce vibrează la apropierea unei ființe magice.
Însă drumul lui Geralt e un drum periculos, în care atât creaturile întunecate, cât și oamenii pot deveni într-o clipă dușmani de temut. Geralt are probleme nu doar cu creaturile cumplite, ci și cu prietenii săi puși pe șotii. Legenda unui dragon alb care blochează o trecătoare, sirene care refuză corpul uman, creaturi ascunse pe fundul mărilor sau doar în băltoacele cu balegă de la marginea orașului, toate aceste peripeții pălesc în calea nefericirii sale: Yennefer.  Yennefer e o vrăjitoare de temut, însă e și ființa pe care Geralt o iubește cel mai mult. Și care continuă să îl respingă, alegând drumurile primejdioase, departe de protecția săbiilor lui Geralt.
Un volum construit din mici povestiri, la fel ca precedentul, povestiri inegale valoric, dar care conturează biografia unui personaj central în fantasy-ul actual. De citit, mai ales ultimele două povestiri ce încheie volumul.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Cel care cheamă câinii Cel care cheamă câinii Cel care cheamă câinii Lucian Dan Teodorovici
Mixaj de ego-proză și fragmente de jurnal, Cel care cheamă câinii este un volum...
Viaţă după viaţă Viață după viață Viață după viață Kate Atkinson
Pentru Ursula și familia ei din Poiana vulpii începutul de secol XX aduce doar...
Alex Alex Alex Pierre Lemaitre
După Irène, primul roman cutremurător din Seria Verhoeven, mi-era greu să cred...
Galveston Galveston Galveston Nic Pizzolatto
Nic Pizzolatto a devenit celebru datorită serialului True Detective, unul dintre cele...
Galapagos Galapagos Galapagos Kurt Vonnegut
Galapagos este un roman despre apocalipsă, cu o tematică SF, însă când...