TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Războiul ciocolatei

Cât de dificilă poate să fie o vânzare de ciocolată pentru fondurile unui liceu? Dacă liceul care inițiază acțiunea este un liceu catolic care se numește Trinity, în cadrul căruia funcționează o societate ultra secretă formată din elevi care îşi spun Vigilenții și, mai ales, dacă mai apare și Jerry Renault care-și propune să tulbure universul, atunci nu doar că vânzarea devine dificilă, ba chiar extraordinar de palpitantă!

Jerry Renault vrea să joace în echipa de fotbal a liceului, să-și facă iubită fata pe care o urmărește pe ascuns și să îndrăznească, la un moment dat, să tulbure universul pe care colegii și tatăl său îl lasă neclintit și-n care trăiesc cu indiferență.

Archie Costello este unul dintre cei mai inteligenți și malefici elevi care au existat vreodată la planificarea de misiuni din cadrul sociețății Vigilenții. Archie știe cum să primească de fiecare dată ce vrea și nimeni, niciodată, nu-i poate sta-n cale pentru că Archie știe cum să facă universul să-l asculte.

Părintele Leon are nevoie de bani pentru fondurile școlii. Are nevoie disperată de bani. Și știe că nu-i poate strânge fără ajutorul Vigilenților și al lui Archie. Un pact cu diavolul sau un pact între diavoli?

Războiul ciocolatei se citește cu un ghem în stomac, ghem care nu te va părăsi nici măcar după ce romanul se va așeza cuminte înapoi în bibliotecă, pentru că în războiul ciocolatei învingători sunt doar cei care nu participă, ci doar privesc și învață…

 

Comentarii

ARTICOLE SIMILARE

Io contra Statele Unite ale Americii Io contra Statele Unite ale Americii Io contra Statele Unite ale Americii Paul Beatty
Io este fiul unui sociolog de culoare controversat și a crescut fiind subiectul unor...
Ultima stație de pe strada pieței Ultima stație de pe strada pieței Ultima stație de pe strada pieței Matt de la Peña
    "- De ce omul acela nu vede?     - Băiete, ce ştii tu ce...
Lenin Dada Lenin Dada Lenin Dada Dominique Noguez
    Ador oamenii inteligenţi care, deşi nu cred în teorii ale...
Catherine cea îndărătnică Catherine cea îndărătnică Catherine cea îndărătnică Karen Cushman
Catherine cea îndărătnică este câştigătoare a Newberry Honor, o lectură...
Pasăre cântătoare Pasăre cântătoare Pasăre cântătoare Kathryn Erskine
Devon, fratele lui Caitlin, este ucis într-un school shooting, împreună cu...