TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Putin - biografia secretă
Putin. Biografia interzisă Putin. Biografia interzisă
Stanislav Belkovski

Stanislav Belkovski este vânat, zice-se, de KGB pentru această biografie interzisă la Kremlin. Motivele nu sunt foarte clare, dar în urma lecturării volumului, îți dai seama că KGB-iștii au un simț al umorului destul de dezvoltat, o lipsă totală de apetență pentru bârfă și o oarecare pregătire literară și gusturi scriitoricești.

Vei descoperi lucruri inedite despre Putin. Bineînțeles că depinde ce inedit ți-a rămas de descoperit și, mai ales, despre care Putin ți-au rămas lucruri de descoperit.

Scriitura este duală, cea mai duală scriitură pe care am văzut-o eu vreodată. E comparabilă cu Ulise a lui James Joyce. Bine, adevărul este că Ulise este scrisă de un singur om, pe când în Biografia interzisă a lui Putin avem și prefața domnului Hurezeanu care are o scriitură foarte diferită față de domnul Belkovski. Poate pentru că domnul Hurezeanu scrie direct în română... cine știe.

Ce este cu adevărat interesant în această carte? Că tatăl lui Putin au fost doi oameni, primul a fost Anatoli Sobceak și al doilea Boris Elțîn. Că fratele lui Putin este Roman Abramovici. Că urăște trădătorii și că patul lui este invizibil și pustiu. Că e un om politic extrem de abil pentru că nu vrea să fie un om politic absolut deloc, ci un bussines man. Că este un ROG – Russkie Obrazovanîe Goroja. Că nu a fost James Bond, ci Croitorul din Panama.

Alte detalii picante despre afacerile lui Putin, relațiile sale interesante cu oligarhii alături de care conduce țara, precum și alte observații usturătoare legate de viața privată a domnului VVP le găsiți în incendiara carte care poartă semnătura lui Stanislav Belkovski.

Comentarii

ARTICOLE SIMILARE

Io contra Statele Unite ale Americii Io contra Statele Unite ale Americii Io contra Statele Unite ale Americii Paul Beatty
Io este fiul unui sociolog de culoare controversat și a crescut fiind subiectul unor...
Ultima stație de pe strada pieței Ultima stație de pe strada pieței Ultima stație de pe strada pieței Matt de la Peña
    "- De ce omul acela nu vede?     - Băiete, ce ştii tu ce...
Lenin Dada Lenin Dada Lenin Dada Dominique Noguez
    Ador oamenii inteligenţi care, deşi nu cred în teorii ale...
Catherine cea îndărătnică Catherine cea îndărătnică Catherine cea îndărătnică Karen Cushman
Catherine cea îndărătnică este câştigătoare a Newberry Honor, o lectură...
Pasăre cântătoare Pasăre cântătoare Pasăre cântătoare Kathryn Erskine
Devon, fratele lui Caitlin, este ucis într-un school shooting, împreună cu...