TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Poirot și cu mine
Poirot și cu mine Poirot și cu mine
David Suchet

Poirot și cu mine este titlul cărții scrise de actorul David Suchet, în colaborare cu Geoffrey Wansell. După cum sugerează și numele, cartea este despre faimosul detectiv belgian, Hercule Poirot, personaj creat cu măiestrie de către autoarea Agatha Christie și adorat de milioane de fani. David Suchet l-a interpretat pe Poirot timp de 25 de ani, însă  nu îl va uita niciodată pe personajul care i-a marcat viața și cariera. În Poirot și cu mine, actorul ne dezvăluie întregul său traseu ca Poirot, de la acceptarea rolului, emoțiile premierei și până la lacrimile din timpul filmării ultimului episod din serie. 

Cartea acoperă întreaga durată a filmărilor și descrie în ordine cronologică cele 13 sezoane ale serialului Agatha Christie's Poirot. Aflăm astfel ce înseamnă să intri în pielea unui personaj atât de complex precum micul Belgian, dar și detalii noi, precum incertitudinea constantă din primele sezoane și eforturile extraordinare depuse de întreaga echipă, dar și de soția lui David Suchet, Sheila. Toate acestea s-au întâmplat pentru ca noi, spectatorii, să ne putem bucura de prezența lui Poirot pe micile ecrane.

Dacă ești fan Agatha Christie, cu siguranță trebuie să citești această carte. Vei afla de ce Poirot și Sherlock sunt atât de diferiți și totuși la fel de adorați, secrete din spatele camerelor de filmat și vei retrăi emoția fiecărui episod. Ca bonus, primești o listă completă a caracteristicilor pe care actorul David Suchet și le-a notat despre personajul Hercule Poirot, după ce a citit întreaga operă a Agathei Christie. Detalii precum mersul său cu pași mărunți, accentul, felul în care se adresează doamnelor, fiecare gest, oricât de mare sau mic a fost studiat cu atenție și transpus în paginile acestei cărți fascinante.


Comentarii
Articole similare
Soldații. Poveste din Ferentari Soldaţii. Poveste din Ferentari (Top 10+) Soldaţii. Poveste din Ferentari (Top 10+) Adrian Schiop
Când cineva spune Ferentari te gândești direct la cartierul rău famat...
Viața mincinioasă a adulților Viața mincinoasă a adulților Viața mincinoasă a adulților Elena Ferrante
Încă o dată Ferrante ne uimește prin brutalitatea cu care își concepe...
Jurnalul unui librar Jurnalul unui librar Jurnalul unui librar Shaun Bythell
„Jurnalul unui librar” este o carte pe care orice cititor trebuie să o...
Destinul unei vrăjitoare Destinul unei vrăjitoare Destinul unei vrăjitoare Nicholas Bowling
Cine s-ar fi gândit că o carte pentru tineri poate îmbina armonios...
Terra Insecta Terra Insecta Terra Insecta Anne Sverdrup-Thygeson
Terra Insecta este o carte care ne introduce în impresionanta lume a micilor...