TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pippi Șosețica
Pippi Șosețica Pippi Șosețica
Astrid Lindgren

Cine nu cunoaște personajul Pippi Șosețica, fetița pistruiată, ce-și poartă părul roșcat în două codițe înțepenite mereu în aceeași poziție? Multe persoane au văzut filmul, iar altele au citit cărțile. Editura Arthur a scos o nouă ediție cartonată a cărții clasice pentru copii, Pippi Șosețica.

Pippi trăiește așa cum mulți adulți visează doar. Singură, cu un cufăr plin cu bani, având în companie o maimuțică și un cal, iar asta nu e tot... Orice decizie ar lua, Pippi transformă fiecare situație în care se află într-o adevărată aventură. Pippi îi atrage și pe Tommy și Annika, doi vecini de vârsta ei, în vârtejul vieții ei fericite. Atitudinea rebelă a fetiței față de autoritatea adulților nu face decât să-i intrige pe copii și să le câștige respectul pentru micuța Pippi.

Pippi Șosețica este un personaj excentric al literaturii pentru copii, fără de care lumea cărților ar fi mai lipsită de culoare. Copiii care vor citi „Pippi Șosețica” vor  visa la un prieten bun și plin de umor precum acest copil plin de viață imaginat de minunata scriitoare Astrid Lindgren, una dintre cele mai iubite scriitoare de cărți pentru copii din lume.

Comentarii

ARTICOLE SIMILARE

Obosit de viaţă, obosit de moarte Obosit de viaţă, obosit de moarte Obosit de viaţă, obosit de moarte Mo Yan
Mo Yan trebuie neapărat citit, dacă nu pentru stilul fascinant și imaginile magice și...
Micul Prinț Micul Prinț. Ediție pop-up (text integral) Micul Prinț. Ediție pop-up (text integral) Antoine de Saint-Exupéry
„Micul Prinț” este, poate, cea mai iubită carte cu ilustrații din lume....
Tabăra Tabăra Tabăra Louis Sachar
„Tabăra” este un roman plin de aventuri, dar diferit de tot ce am citit...
Emil și detectivii Emil şi detectivii Emil şi detectivii Erich Kästner
„Emil și detectivii”, una dintre cele mai iubite cărți de copii ale...
Inimă de cerneală Inimă de cerneală. Trilogia Lumea de cerneală (Vol. 1) Inimă de cerneală. Trilogia Lumea de cerneală (Vol. 1) Cornelia Funke
În „Inimă de cerneală” este vorba despre aventurile fantastice ale...