TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pasăre cântătoare

Poate pentru fiecare dintre noi viața este surprinzătoare. Poate fiecare dintre noi am trăit experiențe care ne-au marcat pentru totdeauna, episoade peste care am crezut că nu vom putea trece. Fiecare am avut poate acea zi în care timpul a stat în loc pentru noi, fie din cauza unei mari dureri, fie datorită unei bucurii nețărmurite. Cartea aceasta prezintă povestea lui Caitlin, așa cum a decurs ea după „Ziua În Care Viața Noastră S-a Destrămat”, mai exact, ziua în care fratele ei Devon a murit, fiind victima unui atac armat la școala Virginia Dare. Durerea este cu atât mai mare cu cât și mama ei murise cu ani în urmă, iar tatăl ei se dovedește complet incapabil să gestioneze această pierdere. Durerea se simte pentru ea cu atât mai acut, ținând cont de faptul că ea suferă de sindromul Aspenger, care se definește printr-o hipersensibilitate emoțională.
Pasărea cântătoare este o poveste tulburătoare, dar totodată revelatoare, întrucât ne va arăta că poate exista viață și după pierderea unui om drag, cu condiția să îți asumi această pierdere și să te împaci cu ideea. Dar pentru a ajunge la împăcare ai nevoie de câteva ingrediente fără de care nimic nu se poate întâmpla bun în viață: prietenia, empatia, curajul de a-ți impune să treci peste și mai ales voința de a nu abandona această cursă nebună, singurul drum ce mai poate duce către liniștea sufletului.

Comentarii

ARTICOLE SIMILARE

Obiecte grăitoare Ștefan Câlția. Obiecte grăitoare Ștefan Câlția. Obiecte grăitoare Ştefan Câlţia
În vara acestui an, Muzeul Colecțiilor de Artă din București a găzduit o nouă...
O undiță pentru bunicul meu O undiţă pentru bunicul meu O undiţă pentru bunicul meu Gao Xingjian
O undiță pentru bunicul meu, cartea laureatului cu Nobel din anul 2000, este o...
Căutarea intermitentă Căutarea intermitentă Căutarea intermitentă Eugène Ionesco
Pe imaginea lui Eugène Ionesco s-au lipit de-a lungul timpului mai multe etichete:...
Vorbeste-le despre bătălii, regi și elefanți Vorbește-le despre bătălii, regi și elefanți Vorbește-le despre bătălii, regi și elefanți Mathias Énard
Există istorii consemnate în cărți și există mult mai multe istorii rămase...
Ce-am pierdut în foc Ce-am pierdut în foc Ce-am pierdut în foc Mariana Enriquez
După ce citisem diverse cărți despre atrocitățile care s-au întâmplat...