TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Obiecte ascuțite
Obiecte ascuţite Obiecte ascuţite
Gillian Flynn

Știam că există această carte dar, din păcate pentru mine, doar după ce am aflat că a apărut un serial după ea și am primit și în librărie noua ediție cu o copertă ce face reclamă filmului, m-am apucat să o citesc. Și acuma regret doar faptul cu nu am făcut-o mai devreme :)

Să rezum cartea ar însemna să stric farmecul cărții. Vă voi spune doar că săptămânile petrecute de Camille Peaker în orașul natal, după o lungă absență, sunt excelent prezentate de autoare. Combinând stilul romanului polițist cu cel jurnalistic și interferând cu nuanțe sociale și detalii macabre, autoarea ne ține cu sufletul la gură pentru a afla deznodământul.

Poate un mic minus ar fi finalul (stați liniștiți, nu dau spoiler) care, după descrierile minuțioase, vine ca o furtună într-o zi toridă. Dar, cum ne-a obișnuit Gillian Flynn, cel mai probabil a vrut să ne șocheze.

Comentarii
Articole similare
Mânia lui Mao Mânia lui Mao. China de astăzi văzută prin ochii unui scriitor Mânia lui Mao. China de astăzi văzută prin ochii unui scriitor Yu Hua
După „China în zece cuvinte”, Yu Hua revine să ne amintească...
Nouă prinți din Amber Nouă prinți din Amber. Cronicile din Amber (Vol.1) Nouă prinți din Amber. Cronicile din Amber (Vol.1) Roger Zelazny
Roger Zelazny a reușit ceea ce a nu a mai reușit nimeni până la el. Să...
Parisul anilor nebuni Parisul anilor nebuni Parisul anilor nebuni Mary McAuliffe
Poate că mai sunt nostalgic dupa anii studenției la istorie așa că, deși ceea ce...
Lapte fierbinte Lapte fierbinte Lapte fierbinte Deborah Levy
Am început această carte mai mult din curiozitate dar și pentru că un coleg...
Vremea schimbării Vremea schimbării Vremea schimbării Robert Silverberg
Ce ar fi să trăim într-o societate în care sentimentele trebuie reprimate...