TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O buclă în timp
O buclă în timp O buclă în timp
Madeleine L`Engle

Oricât de interesante ar fi activităţile de vacanţă, nimic nu se compară cu o călătorie interdimensională. Mai ales dacă scopul tău este să salvezi lumea. Meg este o tânără şcolăriţă căpoasă şi neîmblânzită, care refuză să se lase convinsă să facă ceea ce vor alţii şi mai are, pe deasupra, avantajul de a veni dintr-o familie cu totul şi cu totul specială. Când părinţii tăi sunt oameni de ştiinţă, iar fraţii tăi dau dovadă de calităţi ieşite din comun, nu prea te mai miri când la uşa ta, în miez de noapte furtunoasă, bate o doamnă fistichie care pare să ştie totul despre tine şi tatăl tău dispărut. Cu atât mai puţin vei ezita să porneşti într-o călătorie aiurea printre galaxii, dacă la capăt ai şansa de a-ţi recupera părintele captiv al unei minţi puternice, întunecate şi perfide, care mai poate fi învinsă doar de încăpăţânarea ta copilărească.

“O buclă în timp” este un roman scurt şi fermecător, potrivit copiilor cărora le plac lumile fantastice, dar şi celor pe care a început să-i pasioneze ştiinţa. Singurul defect pe care l-aş putea numi este doar înclinaţia vizibilă a autoarei pentru combinarea elementelor literaturii cu cele religioase.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Soţii şi concubine Soţii şi concubine Soţii şi concubine Su Tong
Femeile din lumea pe care o dezvăluie Su Tong în cele câteva povestiri care...
Un fel de basm Un fel de basm Un fel de basm Graham Joyce
Asemenea lui Vlad Zver, şi eu am rămas puţin contrariată de acest roman. Autorul...
Căzând în gol Căzând în gol Căzând în gol Joe Simpson
Fiecare experienţă pe munte este diferită, fie că vorbim de membrii aceleiaşi...
Aventura gărgăriţei Suzette Aventura gărgăriței Suzette Aventura gărgăriței Suzette Quentin Gréban
Nu este uşor să fii mic. În primul rând că eşti greu de observat şi te...
Pisica pierdută Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS Caroline Paul
Wendy locuieşte împreună cu prietena ei Caroline într-un cartier de case...