TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nu vreau la culcare
Nu vreau la culcare! Nu vreau la culcare!
Astrid Lindgren

Nimănui nu-i place să meargă la culcare, mai ales când sunt atâtea lucruri de făcut... mașinuța are nevoie de garaj, gaura din șosetă trebuie mărită, cineva trebuie să sară pe masa din bucătărie! Lasse are o grămadă de lucruri importante de făcut și nu este timp pentru somn. Mami știe cât de puțin ii place lui Lasse să lase lucrurile nerezolvate, dar cu toate astea îl trimite la culcare.

Știind că lui Lasse nu-i place să adoarmă la timp, doamna Lotten, vecina lui Lasse, îl cheamă pe Lasse să-i arate prin ochelarii ei, o lume de care copilul nu știa. Prin acești ochelari magici, Lasse vede în mai multe case de animăluțe cum mamele își duc puii la culcare. Băiețelul vede atâtea lucruri frumoase încât tot ce-și dorește seara, la culcare este să adoarmă liniștit.

Cartea „Nu vreau la culcare”, frumos ilustrată de Ilon Wikland, este potrivită pentru copiii năstrușnici care nu vor, și nu vor, să se culce. Cu toții am fost la un moment dat acolo, și ce altceva decât o poveste bună ne putea liniști, încât să adormim?

Comentarii

ARTICOLE SIMILARE

Obosit de viaţă, obosit de moarte Obosit de viaţă, obosit de moarte Obosit de viaţă, obosit de moarte Mo Yan
Mo Yan trebuie neapărat citit, dacă nu pentru stilul fascinant și imaginile magice și...
Micul Prinț Micul Prinț. Ediție pop-up (text integral) Micul Prinț. Ediție pop-up (text integral) Antoine de Saint-Exupéry
„Micul Prinț” este, poate, cea mai iubită carte cu ilustrații din lume....
Tabăra Tabăra Tabăra Louis Sachar
„Tabăra” este un roman plin de aventuri, dar diferit de tot ce am citit...
Emil și detectivii Emil şi detectivii Emil şi detectivii Erich Kästner
„Emil și detectivii”, una dintre cele mai iubite cărți de copii ale...
Inimă de cerneală Inimă de cerneală. Trilogia Lumea de cerneală (Vol. 1) Inimă de cerneală. Trilogia Lumea de cerneală (Vol. 1) Cornelia Funke
În „Inimă de cerneală” este vorba despre aventurile fantastice ale...