TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Minunata lume a lui Tom Gates

Greg Heffley păzea! Tom Gates vine să te-nghesuie în biblioteca puștilor care te adăpostesc!

Am citit Minunata lume a lui Tom Gates cu aceeași plăcere cu care am citit Jurnalul unu puști. Dar parcă Tom Gates mi-a plăcut mai mult pentru că e un puștan curajos, hotărât, care nu lasă niciodată vreo poliță neplătită, care are cele mai tari scuze când vine vorba să justifice lipsa temei de acasă și care are și o super formație de muzică rock!

Lui Tom îi place foarte mult de Amy. La fel și lui Marcus – un coleg neghiob care încearcă tot timpul să pară deștept, dar pe care Tom îl pune mai mereu la locul lui. Dude3 – formația preferată a lui Tom (și, surpriză! a lui Amy!) – au concert la Tom în oraș. Pentru că și Tom are o formație foarte tare care va avea în viitor cel puțin același succes ca Dude3 și pentru că puștiul alături de cel mai bun prieten al său sunt cei mai mari fani ai acestora, trebuie neapărat să-i întâlnească. Cu atât mai mult cu cât și Amy este înnebunită după Dude3! Însă cum se va descurca Tom cu tatăl său care vrea să vină și el la concert, un amețit până peste poate și care mai tot timpul face prostii făcându-l pe Tom de rușine?

Aventurile lui Tom sunt însoțite de desene amuzante care te vor face să te apuci și tu de mâzgălit caietele cu teme pentru acasă. Drept urmare, ascultă sfatul meu și nu lua cartea cu tine la școală chiar dacă abia aștepti să vezi ce se întâmplă mai departe! Și să-ți iei un caiet special pe care să-ți exersezi imaginația și talentul la desen pe care ți le-a trezit și pus pe jar Tom!

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Cazemata Cazemata Cazemata Tudor Ganea
Cazemata este un roman de debut impresionant, surprinzător ca realizare prin modul...
O sută de rochii O sută de rochii O sută de rochii Eleanor Estes
Wanda Petronski vine în fiecare zi cu o rochie albastră spălăcită, iar colegii...
George şi miraculosul său medicament George și miraculosul său medicament George și miraculosul său medicament Roald Dahl
Roald Dahl poate fi amuzant, caraghios, plin de idei năstruşnice şi inteligente,...
Copacul minciunilor Copacul minciunilor Copacul minciunilor Frances Hardinge
    Nu ştiu ce e mai important la Copacul minciunilor, care dintre ideile,...
Dă mai departe Dă mai departe Dă mai departe Catherine Ryan Hyde
Dă mai departe este un bun exerciţiu pedagogic. În fapt, la finalul cărţii...