TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Marina
Marina Marina
Carlos Ruiz Zafon

Această scurtă carte scrisă de Carlos Ruiz Zafón este singura carte din vina căreia am avut vreodată coșmaruri. Cu toate că o mare parte din carte conține numeroase elemente macabre, scriitura lui Zafón este foarte plăcută și devine din ce în ce mai greu să lași cartea din mână.

Marina este frumoasa fată de care se îndrăgostește protagonistul romanului, tânărul Oscar Drai. Într-o zi, Marina îl duce pe Oscar într-un cimitir chiar în ziua în care are loc un ritual straniu al unei femei misterioase. În ultima duminică din fiecare lună, această femeie, cu fața acoperită și îmbrăcată complet în negru, lasă un singur trandafir pe mormântul fără nume pe care Oscar și Marina îl supraveghează. Cei doi tineri încep să o urmărească pe aceasta și curând se trezesc în mijlocul unei povești sumbre despre care încearcă să afle cât mai multe detalii. Povestea care urmează să-i fascineze este cea a unor vieți pline de suferințe, iar personajele ce apar de-a lungul ei o spun într-o manieră tulburătoare.

Dacă o carte poate speria, șoca și fermeca în același timp, „Marina” este această carte, iar stilul lui Zafón te determină să vrei să citești tot mai mult.

Comentarii

ARTICOLE SIMILARE

Obosit de viaţă, obosit de moarte Obosit de viaţă, obosit de moarte Obosit de viaţă, obosit de moarte Mo Yan
Mo Yan trebuie neapărat citit, dacă nu pentru stilul fascinant și imaginile magice și...
Micul Prinț Micul Prinț. Ediție pop-up (text integral) Micul Prinț. Ediție pop-up (text integral) Antoine de Saint-Exupéry
„Micul Prinț” este, poate, cea mai iubită carte cu ilustrații din lume....
Tabăra Tabăra Tabăra Louis Sachar
„Tabăra” este un roman plin de aventuri, dar diferit de tot ce am citit...
Emil și detectivii Emil şi detectivii Emil şi detectivii Erich Kästner
„Emil și detectivii”, una dintre cele mai iubite cărți de copii ale...
Inimă de cerneală Inimă de cerneală. Trilogia Lumea de cerneală (Vol. 1) Inimă de cerneală. Trilogia Lumea de cerneală (Vol. 1) Cornelia Funke
În „Inimă de cerneală” este vorba despre aventurile fantastice ale...