TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lindbergh

Invenția capcanei mecanice de prins șoareci nu este deloc o veste bună pentru neamul șoricesc. Un chițăitor mic, dar cu un curaj imens decide să urmeze calea semenilor săi către America, pământul libertății, însă vapoarele care traversează Atlanticul sunt păzite de pisici nemiloase. Șoricelul decide astfel că singura sa scăpare este să străbată oceanul în zbor. Și începe să lucreze la un avion care să-l ajute să-și îndeplinească cutezătoarea aventură. Dar încercările sale atrag atenția bufnițelor și a pisicilor care încep să-l urmărească, micul mustăcios fiind sub o supraveghere constantă. Bineînțeles că visele mărețe nu au cum să nu se îndeplinească dacă cel ce le visează o face cu îndrăzneală și din toată inima. Astfel șoricelul nostru reușește să ajungă în America, iar în America un puști îi vede povestea și un vis prinde rădăcini în sufletul său: să străbată și el Atlanticul în zbor când o să fie mare. Acel puști se numea Charles Lindbergh.
    
Cu ilustrații foarte frumoase care te transportă în lumea șoricelului neînfricat alături de o poveste despre curaj, putere și dragostea de libertate, Lindbergh oferă o lectură care se recomandă a se savura cu cei mici în brațe pentru a oferi explicațiile de rigoare cu privire la extraordinara ambiție a micuțului rozător și la rolul unor astfel de visători în viața noastră.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

În căutarea lui Audrey În căutarea lui Audrey În căutarea lui Audrey Sophie Kinsella
Cunoscută publicului român pentru romanele chick lit de succes pe care le-a...
Hendrik de Mol și planeta de aur Hendrik de Mol și Planeta de Aur Hendrik de Mol și Planeta de Aur K.J. Mecklenfeld
Hendrik de Mol trăiește într-un muzeu de jucării împreună cu bunicul...
Cartea năsoaselor Cartea Năsoaselor Cartea Năsoaselor Alexandra Rusu
Un basm modern, o fantezie pentru adulţi, improvizaţie pentru adolescenţi, sute de...
Fetiţa căreia nu-i plăcea numele său Fetița căreia nu-i plăcea numele său Fetița căreia nu-i plăcea numele său Elif Shafak
Colecţia Junior a editurii Polirom a debutat cu câteva noi apariţii sau...