TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
La moara lui Dragomir

Dacă vă era dor de basmele copilăriei, dar totuși vă gândiți că ați mai crescut un pic, această carte este tot ce vă trebuie. La moara lui Dragomir este o scurtă culegere de patru basme precedate de o scurtă poveste-cadru ce amintește de conceptul de poveste în ramă .

Faceți cunoștință cu zmeii Cazimir, Vladimir și Dragomir, dar și cu alte ființe fantastice aduse pe această lume de bunăvoința Fârtatului, cândva, în vremuri imemoriale: Șalaga ce o va înfrunta pe Muma Pădurii, Săiastra ce se va război cu șerpoaica Lisarca, ajutată de Măiestru Buiestru și de Șoimana, precum și cu oile năzdrăvane ale lui Cazimir: Nadia, Vera și Zorica.

Andreea Luca reușește să recreeze în basmele sale atmosfera de început de lume și de tărâmuri magice, atât prin țeserea firelor narative, cât și prin reînvierea limbajului secret al ființelor fantastice: vrăji, descântece și incantații. Cititorul se va bucura, de asemenea, și de ilustrațiile lui Sebastian Luca, menite să întrețină atmosfera de poveste. Așadar, haideți să redevenim copii preț de înc-o carte minunată!

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Calitatea luminii Calitatea luminii Calitatea luminii Mircea Pricăjan
Despre sarcină, nașterea și creșterea copilului în primii ani de viață s-au...
Munca Munca Munca Mitoş Micleuşanu
Volumul de versuri Munca, purtând semnătura Micleușanu M., nimeni altul...
Jacques și stăpânul său Jacques și stăpânul său Jacques și stăpânul său Milan Kundera
Piesa de teatru Jacques și stăpânul său este, după spusa lui Kundera...
Cuvinte în negativ. Eseuri de psihanaliză Cuvinte în negativ. Eseuri de psihanaliză Cuvinte în negativ. Eseuri de psihanaliză Daniela Luca
Cu siguranță lumea cărților nu ar putea exista fără cititori, așa cum lumea...
Dumnezeu poet şi protector al lumii Dumnezeu poet şi protector al lumii Dumnezeu poet şi protector al lumii Nicolae Coande
Cartea lui Nicolae Coande, purtând subtitlul Eseuri despre întoarcerea...