logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
JFK
JFK 11.22.63 JFK 11.22.63
Stephen King

Am avut o problemă cu Doctor Sleep, ultima carte de Stephen King  pe care am citit-o și am fost ușor reticent când m-am apucat de JFK. Nu de alta, dar parcă Regelui i-a secat forța și robinetul care este direct legat la Marea de Povești. Din fericire, așteptările mi-au fost înșelate și am dat peste un Stephen King așa cum îl știam din cărțile sale din tinerețe.

Jake Epping are un prieten care conduce un fast-food. Al Templeton e numele lui și vinde cei mai ieftini hamburgeri din oraș. Nimeni nu știe cum Al reușește să vândă atât de ieftin chiflele fără să dea faliment. Pentru că nimeni nu știe că Al le cumpără călătorind înapoi în timp în anul 1958. Și că vrea să-l salveze pe Kennedy de la a fi asasinat. Din păcate Al e bătrân și măcinat de cancer. Din fericire, Jake e dispus să preia misiunea și planul lui Al, vrând să-l ducă la bun sfârșit.

Să-l salveze pe Kennedy de glonțul lui Oswald pentru a ne oferi o lume mai bună. Este oare o idee chiar atât de strălucită și bine venită? Dragă cititorule, vei afla asta pe la pagina 700 din carte. Până atunci te vei delecta cu aventurile lui Jake/George în America nebună a anilor ʼ60.

Da, este un roman așa cum doar Stephen King știe să scrie, cireașa de pe tort fiind drumul înapoi pe care King îl face pentru a revedea alte locuri și personaje din scrieri de ale sale mai vechi. Dacă ești fan și cunoscător al cărților lui King, nu ai cum să nu observi și să nu ți se facă dor de romanele sale.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Ca peştele în copac Ca peștele în copac Ca peștele în copac Lynda Mullaby Hunt
Pentru ca s-a terminat 2016, un an cu apariţii editoriale de top în zona...
Povesteşte-mi ceva Povestește-mi ceva Povestește-mi ceva Sharon Creech
Povesteşte-mi ceva e un roman în care te afunzi, în care plonjezi pentru ca,...
Credință vs Știință Credință vs Știință Credință vs Știință Jerry A. Coyne
„Lucrul cel mai detestabil pe care-l poate spune un om de ştiinţă american...
Hollywood la Phenian Hollywood la Phenian Hollywood la Phenian Paul Fischer
Unul dintre marele avantaje când ești dictator este că poți face cam tot ce-ți...
Coajă de nucă Coajă de nucă Coajă de nucă Ian McEwan
Povestitorul este un fetus care are o afinititate specială pentru vinurile de calitate,...