În numele lui Gucci

Cartepedia
Cartepedia 11 Februarie, 2018
5

Această carte este o inițiere în ceea ce a însemnat și mai continuă să însemne „imperiul Gucci” pentru moda mondială. Dincolo de aceste lucruri, cartea este o ispititoare călătorie în viața intimă a familiei Gucci, cu detalii picante, povestite chiar de fiica (nelegitimă!) a lui Aldo Gucci – Patricia Gucci. Desigur, se recomandă ca acest volum să fie citit pe îndelete, alternat cu alte informații și fotografii din viața familiei Gucci, care a marcat nu doar moda mondială, ci și ceea ce înseamnă numele care definește calitatea. 

Din poveste nu lipsesc iubirea, relațiile încurcate de dragoste și scăpările umane ale bărbaților Gucci, care au reușit să impună prin felul în care apăreau în fața celorlalți. Ba mai mult, autoarea cărții spune: „Iubirea este un subiect despre care mă consider mai mult decât calificată să vorbesc. Poate că nu m-am bucurat de prea multă afecțiune în copilărie, dar, după toate prin câte am trecut în viață, mă consider acum un fel de expert”. 

Cea pe care în anii de glorie ai tatălui nelegitim presa internațională o numea „fata stilului”, se destăinuie într-o scriitură simplă, fără ocolișuri și cu multă sare și piper. Se recomandă, odată cu lectura, multă apă plată.

Descoperă plăcerea de a găti fără zahăr
Cartepedia 10 Aprilie, 2024
"Ce să mai gătim?" nu este doar o întrebare retorică în lumea culinară modernă, ci și titlul unei că...
Cum să citești calitativ, în loc de cantitativ
Cartepedia 07 Aprilie, 2024
Într-o lume în care viteza și cantitatea sunt adesea privite ca măsuri ale succesului, lectura calit...
Decodificarea psihopaților din lumea corporativă
Cartepedia 05 Aprilie, 2024
În lumea afacerilor, unde încrederea și carisma pot deschide multe uși, "Vipere la patru ace" de Pau...
Elena Farago - Poeta inimilor pure
Cartepedia 03 Aprilie, 2024
Pe 29 martie, celebrăm moștenirea culturală și literară a Elenei Farago, una dintre cele mai iubite...

Urmărește-ne pe Instagram