TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În fugă

Considerat de multă lume un sport plictisitor, excesiv de lung ca durată, destinat doar unei anumite categorii sociale privilegiate, snookerul a reușit încet-încet să spargă barierele stereotipurilor, pentru a câștiga fani și într-o țară precum România, atât de îndepărtată din punct de vedere cultural de leagănul snookerului, Marea Britanie. Cu toate astea, dacă este să numim un ambasador al acestui sport de inteligență, dexteritate și anduranță, atunci numele lui Ronnie O’Sullivan va apărea întotdeauna primul. Încântător de rapid și spectaculos, englezul a luat cu asalt lumea snookerului dărâmând majoritatea recordurilor până la această data. Pe cât de iubit, pe atât de contestat, Ronnie nu s-a ferit de lumina reflectoarelor, născând de multe ori turbulențe atât la masa cu postavul verde, cât și înafara arenelor.

Autobiografia dă ocazia împătimiților de a afla de la jucător detalii despre modul în care acesta a reușit să se împace cu procesul de crimă al tatălui său, lupta cu dependența de droguri și alcool, decizia de a se retrage din snooker, precum și relația cu renumitul terapeut sportiv Steve Peters. Deși multe pasaje sunt dedicate pasiunii lui pentru alergat, detaliind modul în care fuga i-a schimbat perspectiva asupra vieții, autobiografia reușește să păstreze interesul pentru cel mai talentat jucator de snooker din toate timpurile, până la ultima pagină.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Firmin Firmin. Aventurile unei vieţi subterane Firmin. Aventurile unei vieţi subterane Sam Savage
Firmin este numele unui șobolan născut într-o librărie second-hand într-o...
Preaiubita Preaiubita Preaiubita Toni Morrison
124 was spiteful. Full of a baby's venom   Romanul ce avea s-o propulseze pe...
Istoria tărâmurilor și locurilor legendare Istoria tărâmurilor și locurilor legendare Istoria tărâmurilor și locurilor legendare Umberto Eco
Așa cum ne-a obișnuit în Istoria Frumuseții și Istoria Urâtului,...
Pe linie Serena Williams. Pe linie Serena Williams. Pe linie Serena Williams
Ca un mare fan al tenisului, am îmbrățișat inițiativa editurii Publica de a...
De profundis De Profundis De Profundis Oscar Wilde
Wilde l-a întâlnit pe Alfred Douglas (destinatarul acestei scrisori de 50000...