TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iepurele de catifea

„Iepurele de catifea”, în această ediție cu ilustrații minunate realizate de ilustratoarea rusă Gennady Spirin, este una dintre cărțile pentru copii cele mai iubite din lume, atât de către copilași, cât și de către adulți, care o păstrează în topul cărților preferate pentru toată viața.

Povestea „Iepurele de catifea” este povestea unui iepuraș de jucărie, care nu-și dorește nimic mai mult decât să fie real pentru copilul ce  se  joacă  mereu  cu  el.  Iepurașul  află  că  primind  multă  dragoste  din  partea copilașului, și la rândul lui oferind la fel de multă afecțiune, va ajunge să prindă în sfârșit viață. Iepurașul învață ce înseamnă să fii adevărat și cum poate dragostea să schimbe totul.

Iepurașul de catifea este o poveste despre prietenie, dragoste și loialitate, pe care copiii o vor asculta, și citi, mereu cu plăcere. Cu toate că am citit-o la vârsta de 24 de ani, m-a cucerit imediat și se află și printre cărțile mele preferate.

Comentarii

ARTICOLE SIMILARE

Obosit de viaţă, obosit de moarte Obosit de viaţă, obosit de moarte Obosit de viaţă, obosit de moarte Mo Yan
Mo Yan trebuie neapărat citit, dacă nu pentru stilul fascinant și imaginile magice și...
Micul Prinț Micul Prinț. Ediție pop-up (text integral) Micul Prinț. Ediție pop-up (text integral) Antoine de Saint-Exupéry
„Micul Prinț” este, poate, cea mai iubită carte cu ilustrații din lume....
Tabăra Tabăra Tabăra Louis Sachar
„Tabăra” este un roman plin de aventuri, dar diferit de tot ce am citit...
Emil și detectivii Emil şi detectivii Emil şi detectivii Erich Kästner
„Emil și detectivii”, una dintre cele mai iubite cărți de copii ale...
Inimă de cerneală Inimă de cerneală. Trilogia Lumea de cerneală (Vol. 1) Inimă de cerneală. Trilogia Lumea de cerneală (Vol. 1) Cornelia Funke
În „Inimă de cerneală” este vorba despre aventurile fantastice ale...