TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fable
Fable Fable
Adrienne Young

Fable este povestea unei tinere pentru care marea este sinonim cu acasă și cu pericol. Rămasă fără mamă în urma unei situații nefaste și cu un tată care a părăsit-o pe o insulă unde supraviețuirea este aproape imposibilă, protagonista este nevoită să facă tot ce îi stă în putință pentru a face rost de hrană. Fire rebelă și încăpățânată, Fable este în stare să ia singură decizii importante, chiar și în momentele în care îi este pusă în pericol existența, iar talentele moștenite de la mama ei îi oferă un avantaj puternic în fața hoților și a comercianților de pe mare. Spre binele ei, nimeni nu trebuie să afle că deține astfel de talente…

Deși a părăsit-o fără să îi ofere vreo explicație plauzibilă, Fable își dorește din toată inima să își revadă tatăl și mai presus de toate să îl confrunte. Decide să scape de pe insulă și să înceapă călătoria vieții ei, cea în care se va reuni cu tiranul ei de părinte. Dar oare acesta își dorește să o revadă? 

Fable este un roman young adult care își ține cititorii captivați prin acțiunea alertă, pericolele care apar pe mare (fie ele de natură meteorologică sau umană) precum și prin suspansul posibilei revederi dintre Fable și tatăl ei. Pe tot parcursul cărții autoarea te face să te întrebi dacă tânăra va ajunge să își ducă la îndeplinire planul, dacă tatăl ei mai trăiește și cum ar arăta o întrevedere între două caractere atât de puternice. 

Între timp a apărut în limba engleză și o continuare a romanului, așa că pregătiți-vă pentru mai multe aventuri pe mare alături de Fable. 


Comentarii
Articole similare
Cazul Marchizului dispărut. Seria Enigmele Enolei Holmes. Cazul Marchizului dispărut. Seria Enigmele Enolei Holmes (vol. 1) Cazul Marchizului dispărut. Seria Enigmele Enolei Holmes (vol. 1) Nancy Springer
Filmul Enola Holmes produs de Netflix a fost unul dintre succesele din 2020, însă...
Poeta X Poeta X Poeta X Elizabeth Acevedo
Ce faci când ai o mamă autoritară și un tată absent? Ce faci când toată...
Neadaptații magici Neadaptații magici PB Neadaptații magici PB Neil Patrick Harris
L-am admirat pe Neil Patrick Harris în rolul de actor, iar mai apoi în rolul...
Poirot și cu mine Poirot și cu mine Poirot și cu mine David Suchet
Poirot și cu mine este titlul cărții scrise de actorul David Suchet, în...
Roșu, alb și sânge albastru Roșu, alb și sânge albastru Roșu, alb și sânge albastru Casey McQuiston
Te-ai întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă primul fiu al Statelor...