TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Evie și animalele

Evie este o fetiță foarte specială: are darul de a înțelege mintea și limbajul animalelor. Și nu doar atât, Evie poate să comunice cu animalele.


De fiecare dată când Evie trece pe lângă un animăluț, oricât de mic sau de nesemnificativ ar părea, mintea îi este inundată de gândurile și sentimentele animăluțului. Din păcate acest talent absolut minunat, pe care toți copiii și l-ar dori, îi pune viața în pericol în fiecare zi în care Evie îl folosește. 


Pe parcursul cărții Evie descoperă adevărata putere a darului ei dar și toate problemele cu care vine la pachet. Cel mai important lucru pe care Evie îl învață, și ne învață și pe noi, este empatia dar și bunătatea. Evie iubește toate animalele, indiferent de cât de mici sau mari sunt, cât de fioroase sau inofensive. Evie nu discriminează și consideră că toate animalele ar trebui să fie libere și să trăiască libere.


Ca toate cărțile lui Matt Haig, „Evie și animalele” este plină de lecții ascunse la vedere. Evie și Matt Haig ne învață puterea prieteniei adevărate și a acceptării universale, ne arată rolul important pe care îl au bunicile în viața noastră. Dar, în primul rând ne reamintesc cât de important este să fii mereu bun și să ajuți de fiecare dată când ai ocazia.


Evie îi învață pe copii că este cool să fii sensibil și bun, că este important să ai mereu grijă de cei mai mici și mai slabi decât tine. Binele se întoarce mereu!


Comentarii
Articole similare
Calea Revelată Calea revelată Calea revelată Oprah Winfrey
Apărută în 2020, cartea lui Oprah Winfrey este astăzi un ghid de mare ajutor și...
Gânduri pentru vremuri grele Maria, regina României. Gânduri pentru vremuri grele Maria, regina României. Gânduri pentru vremuri grele Tatiana Niculescu
Cartea apărută în 2020 la Ed. Humanitas este atent îngrijită de către...
Edison. Misterul comorii dispărute Edison. Misterul comorii dispărute Edison. Misterul comorii dispărute Torben Kuhlmann
Nimic nu este imposibil pentru un șoricel! Kuhlmann continuă seria șoriceilor...
Poeta X Poeta X Poeta X Elizabeth Acevedo
Xiomara Batisa are 16 ani, un frate geamăn chiar mai tăcut decât ea, o mamă...
Verity Verity Verity Colleen Hoover
„Verity” este un roman complet diferit de restul operelor autoarei și...