TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Emily the Strange – Zilele pierdute

Când te trezești într-un oraș necunoscut, fără absolut nici o idee privind identitatea ta și fără nici o amintire, primul lucru pe care-l poți face este să pui pe hârtie toate datele de care, totuși, dispui. Știi doar că ești o fată cu păr negru și lung și cu tot felul de pasiuni dintre cele mai ciudate: pentru culoarea negru, pentru listele cu 13 puncte, pentru mecanică, pisici și investigații. Dar în orașul ăsta cu clădiri bej și fel de fel de indivizi suspecți, reușești să treci aproape neobservată.

 

Perfect... asta îți dă timp să te ocupi de cercetări și duce la niște concluzii incredibile. Nu doar că afli ce se întâmplă cu tine, ci mai treci și printr-o nouă criză de identitate, da, adică îți găsești una, dar nu e cea bună. Între timp te mai ajută și golemul personal, meșterit cu propriile tale mâini, cine știe când și de ce... Ce mai? Misterele și descoperirile se țin lanț între ele și scai de tine. Tot ce-ți rămâne să faci este ceea ce-ți place oricum cel mai mult: să-ți bagi nasul peste tot, ca să nu mori de plictiseală.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Soţii şi concubine Soţii şi concubine Soţii şi concubine Su Tong
Femeile din lumea pe care o dezvăluie Su Tong în cele câteva povestiri care...
Un fel de basm Un fel de basm Un fel de basm Graham Joyce
Asemenea lui Vlad Zver, şi eu am rămas puţin contrariată de acest roman. Autorul...
Căzând în gol Căzând în gol Căzând în gol Joe Simpson
Fiecare experienţă pe munte este diferită, fie că vorbim de membrii aceleiaşi...
Aventura gărgăriţei Suzette Aventura gărgăriței Suzette Aventura gărgăriței Suzette Quentin Gréban
Nu este uşor să fii mic. În primul rând că eşti greu de observat şi te...
Pisica pierdută Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS Caroline Paul
Wendy locuieşte împreună cu prietena ei Caroline într-un cartier de case...