TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Emil și detectivii
Emil şi detectivii Emil şi detectivii
Erich Kästner

„Emil și detectivii”, una dintre cele mai iubite cărți de copii ale germanilor, este o carte ideală pentru micuții pasionați de povești pline de mistere. Rezolvarea misterului acestei cărțulii constă în găsirea unui străin bizar ce a dispărut odată cu ceva ce nu era al lui.

În timp ce călătorește cu trenul, micuțul Emil adoarme și cineva îi ia din haină singurii bani pe care îi avea. Când se trezește, îl suspectează pe străinul misterios ce stătea lângă el în compartiment. Emil se împrietenește cu un alt băiețel care îi oferă ajutorul pentru a-și găsi cât mai repede bănuții. Acesta adună o gașcă de detectivi și împreună desfășoară o acțiune amplă pentru recuperarea bănuților lui Emil.

„Emil și detectivii” este o poveste scurtă și drăguță, care-mi aduce puțin aminte de gașca lui Scooby Doo. Dacă vreți să vă vedeți copilul citind la fel de implicat și interesat să afle cine-i făptașul precum este când urmărește desene animate, dați-i să citească această carte.

Comentarii

ARTICOLE SIMILARE

Obosit de viaţă, obosit de moarte Obosit de viaţă, obosit de moarte Obosit de viaţă, obosit de moarte Mo Yan
Mo Yan trebuie neapărat citit, dacă nu pentru stilul fascinant și imaginile magice și...
Micul Prinț Micul Prinț. Ediție pop-up (text integral) Micul Prinț. Ediție pop-up (text integral) Antoine de Saint-Exupéry
„Micul Prinț” este, poate, cea mai iubită carte cu ilustrații din lume....
Tabăra Tabăra Tabăra Louis Sachar
„Tabăra” este un roman plin de aventuri, dar diferit de tot ce am citit...
Inimă de cerneală Inimă de cerneală. Trilogia Lumea de cerneală (Vol. 1) Inimă de cerneală. Trilogia Lumea de cerneală (Vol. 1) Cornelia Funke
În „Inimă de cerneală” este vorba despre aventurile fantastice ale...
Caterina Categoric Caterina Categoric Caterina Categoric Patrick Modiano
„Caterina Categoric” este o cărțulie simpatică scrisă de Patrick Modiano,...