TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Edison. Misterul comorii dispărute

Nimic nu este imposibil pentru un șoricel!

Kuhlmann continuă seria șoriceilor legendari cu șoricelul care l-a ajutat pe Edison să inventeze becul. După ce șoriceii au ajuns pe lună și după ce au învățat să zboare acum a venit timpul să își pună creierașele la contribuție să găsească o modalitate să ajungă pe fundul mării, să recupereze comoara pierdută a bunicului. Un fel de 20.000 de leghe sub mare – varianta șoricească.


Micul șoricel și-l face tovarăș de drum și aventură pe bătrânul profesor de la Universitatea Șoriceilor, lucru extrem de util, încât mititelul nu are suficientă experiență să găsească drumul singur și nici să își confecționeze singur echipamentul potrivit pentru scufundare. Cei doi se lovesc de multe obstacole pe drum, printre care un crab uriaș care le atacă micul submarin sau un motan care dormea la pândă; cei doi reușesc să își atingă scopul și fac câteva descoperiri majore pe drum!


Cartea este magnific ilustrată de către autor, fiecare pagină este plină de detalii uimitoare care te introduc în atmosfera lumii șoricești. Finalul cărții ne oferă câteva detalii și lecții noi, aflăm mai multe despre Edison și despre electricitate. „Edison. Misterul comorii dispărute” este cartea perfectă pentru copii mai mici sau mai mari, pentru o după-amiază de aventură și suspans.


Comentarii
Articole similare
The Rose that Grew From Concrete The Rose That Grew from Concrete The Rose That Grew from Concrete Tupac Shakur
Tupac Amaru Shakur (1971-1996) născut Lesane Parish Crooks este cunoscut publicului larg...
Cum să creezi un cămin Cum să creezi un cămin Cum să creezi un cămin Edward Hollis
Edward Hollis, arhitect, profesor și scriitor și-a propus să răspundă la...
Povești de seară pentru fetele rebele Povești de seară pentru fete rebele Povești de seară pentru fete rebele Elena Favilli
Fete rebele sunt acele fete care văd o limită și o transformă într-o provocare...
Elogiu umbrei Elogiu umbrei Elogiu umbrei Jun'ichirō Tanizaki
Apărut prima dată în 1933, „Elogiu umbrei” a fost tradus în...
Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare Suzanne Collins
Pentru toți fanii lui Katniss Everdeen și ai „Jocurilor Foamei”, cartea...