TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dincolo de orizont

Dacă tot suntem în secolul vitezei, în care toată lumea se grăbește și nimeni nu mai are timp să citească, deși și-ar dori poate, dar pentru a economisi timp, preferă un film, iată s-a reîntors în forță genul artistic ce îmbină cartea cu filmul, utilul cu plăcutul și graba cu prinderea rapidă a ideii: Banda desenată.

Dincolo de orizont – Colinele Transilvaniei spune (în imagini) povestea a doi copii ce iau la pas zona geografică a Transilvaniei, o descoperă în toată splendoarea ei și totodată ne-o descoperă și nouă. Este o invitație la călătorie, la prețuirea naturii, la întoarcerea la frumos.

Este, totodată, un atlas ce îmbină geografia cu biologia și de ce nu cu omenia. Cu atât mai mult cu cât la finele celor câteva pagini, se află Glosarul naturii, o listă cu scurtele descrieri științifice ale plantelor și animalelor prezente în imaginile parcurse. Așadar, o lectură-vizualizare rapidă și eficientă în urma cărora cei mici, dar și cei mari, vor învăța fără îndoială câte ceva despre flora și fauna transilvană, dar mai ales vor învăța ce înseamnă să fii cu adevărat om.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Calitatea luminii Calitatea luminii Calitatea luminii Mircea Pricăjan
Despre sarcină, nașterea și creșterea copilului în primii ani de viață s-au...
Munca Munca Munca Mitoş Micleuşanu
Volumul de versuri Munca, purtând semnătura Micleușanu M., nimeni altul...
Jacques și stăpânul său Jacques și stăpânul său Jacques și stăpânul său Milan Kundera
Piesa de teatru Jacques și stăpânul său este, după spusa lui Kundera...
Cuvinte în negativ. Eseuri de psihanaliză Cuvinte în negativ. Eseuri de psihanaliză Cuvinte în negativ. Eseuri de psihanaliză Daniela Luca
Cu siguranță lumea cărților nu ar putea exista fără cititori, așa cum lumea...
Dumnezeu poet şi protector al lumii Dumnezeu poet şi protector al lumii Dumnezeu poet şi protector al lumii Nicolae Coande
Cartea lui Nicolae Coande, purtând subtitlul Eseuri despre întoarcerea...