TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Daisy Jones & The Six
Daisy Jones & The Six Daisy Jones & The Six
Taylor Jenkins Reid

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să iei interviu unui superstar, atunci romanul „Daisy Jones & The Six” este pentru tine. Compus din interviuri cu membrii trupei, producători, apropiați și multe alte personaje, romanul reușește să fie unul antrenant, plin de umor și de creativitate. 

Daisy este numele unei cântărețe rebele la început de carieră. O fire complex, irascibilă pe alocuri și o prezență uluitoare pe orice scenă ar cânta, Daisy este genul de personaj de care te vei îndrăgosti iremediabil și vei dori să o protejezi cu orice preț. Billy pe de altă parte este calculat, bine organizat și sceptic adeseori. Recunoaște talentul lui Daisy, dar vede în ea și un potențial pericol datorită felului extrem de diferit în care percep atât muzica, procesul de creație din spatele acesteia, precum și viața în general. Daisy este delăsătoare, încăpățânată și nu are deloc grijă de sănătatea ei. În schimb Billy este muncitor, un familist convins, îndrăgostit de muzică și de iubita sa, Camila. Vor putea cei doi să treacă peste diferențele dintre ei și să împartă aceeași scenă? 

Romanul este o biografie excelentă a unei trupe rock din anii ‘70. Inspirat din tot ceea știai sau nu despre trupele de la acea vreme, Daisy Jones & The Six este cartea care te va face să bați din picior, să fredonezi versurile alături de personaje (găsești toate piesele lor la finalul cărții) și să te emoționezi în momentele dificile. Pe scurt, un roman pe care pur și simplu nu ai cum să nu-l îndrăgești!

P.S. 

Reese Witherspoon a recomandat cartea în clubul ei de carte și se pare că i-a plăcut atât de mult încât va lucra la producția acestuia pentru adaptarea într-o miniserie care va putea fi urmărită pe platform de streaming Amazon.


Comentarii
Articole similare
Cazul Marchizului dispărut. Seria Enigmele Enolei Holmes. Cazul Marchizului dispărut. Seria Enigmele Enolei Holmes (vol. 1) Cazul Marchizului dispărut. Seria Enigmele Enolei Holmes (vol. 1) Nancy Springer
Filmul Enola Holmes produs de Netflix a fost unul dintre succesele din 2020, însă...
Poeta X Poeta X Poeta X Elizabeth Acevedo
Ce faci când ai o mamă autoritară și un tată absent? Ce faci când toată...
Neadaptații magici Neadaptații magici PB Neadaptații magici PB Neil Patrick Harris
L-am admirat pe Neil Patrick Harris în rolul de actor, iar mai apoi în rolul...
Poirot și cu mine Poirot și cu mine Poirot și cu mine David Suchet
Poirot și cu mine este titlul cărții scrise de actorul David Suchet, în...
Roșu, alb și sânge albastru Roșu, alb și sânge albastru Roșu, alb și sânge albastru Casey McQuiston
Te-ai întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă primul fiu al Statelor...