Daisy Jones & The Six

Andreea Crăcan
Andreea Crăcan 08 Iulie, 2021
946

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să iei interviu unui superstar, atunci romanul „Daisy Jones & The Six” este pentru tine. Compus din interviuri cu membrii trupei, producători, apropiați și multe alte personaje, romanul reușește să fie unul antrenant, plin de umor și de creativitate. 

Daisy este numele unei cântărețe rebele la început de carieră. O fire complex, irascibilă pe alocuri și o prezență uluitoare pe orice scenă ar cânta, Daisy este genul de personaj de care te vei îndrăgosti iremediabil și vei dori să o protejezi cu orice preț. Billy pe de altă parte este calculat, bine organizat și sceptic adeseori. Recunoaște talentul lui Daisy, dar vede în ea și un potențial pericol datorită felului extrem de diferit în care percep atât muzica, procesul de creație din spatele acesteia, precum și viața în general. Daisy este delăsătoare, încăpățânată și nu are deloc grijă de sănătatea ei. În schimb Billy este muncitor, un familist convins, îndrăgostit de muzică și de iubita sa, Camila. Vor putea cei doi să treacă peste diferențele dintre ei și să împartă aceeași scenă? 

Romanul este o biografie excelentă a unei trupe rock din anii ‘70. Inspirat din tot ceea știai sau nu despre trupele de la acea vreme, Daisy Jones & The Six este cartea care te va face să bați din picior, să fredonezi versurile alături de personaje (găsești toate piesele lor la finalul cărții) și să te emoționezi în momentele dificile. Pe scurt, un roman pe care pur și simplu nu ai cum să nu-l îndrăgești!

P.S. 

Reese Witherspoon a recomandat cartea în clubul ei de carte și se pare că i-a plăcut atât de mult încât va lucra la producția acestuia pentru adaptarea într-o miniserie care va putea fi urmărită pe platform de streaming Amazon.


Daisy Jones & The Six
Daisy Jones & The Six
Taylor Jenkins Reid
Vezi cartea
Descoperă plăcerea de a găti fără zahăr
Cartepedia 10 Aprilie, 2024
"Ce să mai gătim?" nu este doar o întrebare retorică în lumea culinară modernă, ci și titlul unei că...
Cum să citești calitativ, în loc de cantitativ
Cartepedia 07 Aprilie, 2024
Într-o lume în care viteza și cantitatea sunt adesea privite ca măsuri ale succesului, lectura calit...
Decodificarea psihopaților din lumea corporativă
Cartepedia 05 Aprilie, 2024
În lumea afacerilor, unde încrederea și carisma pot deschide multe uși, "Vipere la patru ace" de Pau...
Elena Farago - Poeta inimilor pure
Cartepedia 03 Aprilie, 2024
Pe 29 martie, celebrăm moștenirea culturală și literară a Elenei Farago, una dintre cele mai iubite...

Urmărește-ne pe Instagram