Copacul cu 26 de etaje

Irina Dumbravă
Irina Dumbravă 11 Mai, 2018
2144

Andy și Terry revin la editura Arthur cu o nouă serie de aventuri, atât de aburde și amuzante încât greu le dai crezare. Copacul în care și-au construit casa cu 13 etaje a suferit un upgrade și acum avem de-a face cu 26 de etaje pline de minunății și lucruri extrem de periculoase.

Însă creșterea numărului de etaje nu e nimic pe lângă ceea ce aflăm despre cei doi prieteni puși pe șotii. Andy povestește, Terry desenează, așa că ne e mai ușor să descoperim care sunt originile relației dintre ei doi. Și nu doar atât. Aflăm de ce Terry poartă chiloți gonflabili, de ce Jill plutea pe un aisberg în mijlocul oceanului și mai ales cu cine, descoperim cum se face o operație pe rechin deschis și mai ales cine e Gorgonzola, creatura ciudată care înghite imediat orice îi iese în cale.

Sunt nevoită să vă avertizez: Andy și Terry nu au un trecut foarte fericit. Foarte, foarte greu au reușit să scape de părinții și casele lor, dar și mai greu au reușit să evadeze de pe corabia temutului pirat, Căpitanul Cap-de-Lemn! Și se apropie o furtună cum nu s-a mai văzut care va aduce doar necazuri celor doi prieteni și lui Jill. Necazuri mari, nu vreau să vă mint: o gașcă de pirați care seamănă și miros la fel de urât ca cei despre care Andy și Terry povesteau că le-au terorizat copilăria.

E clar, 26 de etaje nu pot fi suficiente ca să te ascunzi de furia piraților! Sau nu o fi așa? Rămâne să citiți și să vă convingeți singuri.

Copacul cu 26 de etaje (Vol. 2)
Copacul cu 26 de etaje (Vol. 2)
Andy Griffiths
Vezi cartea
Cum să ai un club de lectură reușit
Cartepedia 27 Martie, 2024
Un club de lectură reușit poate transforma radical experiența cititului, transformând-o dintr-o acti...
Sfaturi pentru a termina o carte
Cartepedia 25 Martie, 2024
A termina de scris o carte poate părea o călătorie intimidantă, plină de obstacole și momente de înd...
Explorând Dune: O Călătorie Cinematografică pe Arrakis
Cartepedia 23 Martie, 2024
Când vorbim despre capodopere cinematografice care aduc în prim-plan universuri complexe, "Dune" de...
Philip Roth: Maestrul narativ al controverselor și introspecțiilor
Cartepedia 19 Martie, 2024
În lumea literaturii americane, Philip Roth ocupă un loc de onoare, fiind celebrat pentru explorarea...

Urmărește-ne pe Instagram