TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Clementina

Clementina vrea doar să rezvole toate problemele, în așa fel încât toată lumea să fie fericită. Este de neînțeles pentru Clementina care este motivul pentru care toate lucrurile ies complet anapoda. Cum se face că orice decizie ar lua, pentru adulți pare să fie mereu decizia greșită?

Clementina înțelege lucrurile mult mai bine decât ceilalți din jur și ajunge mereu direct la miezul problemei, și chiar de aceea rezolvările ei sunt foarte originale. Adulții cred mai mult în abordările tradiționale ale problemelor, excentricitățile Clementinei fiind doar un motiv pentru a-și da ochii peste cap, dar din fericire, părinții Clementinei o înțeleg și îi încurajează originalitatea. Restul adulților, în schimb, încearcă să o aducă mereu pe Clementina pe calea cea dreaptă.

Micuța Clementina are un frățior ce se ține mereu de pozne, iar Clementina are pentru el doar nume de legume. Prietena ei cea mai bună, Margaret, este complet neimpresionată de excentricitățile Clementinei, dar este o prietenă bună, dacă nu ținem cont de micile probleme pe care le-au avut din cauza diferențelor dintre ele. Totuși, ceea ce-și dorește Clementina cel mai mult este să aibă parte de compania unei gorile.

Aventurile Clementinei merită citite, fiind scrise cu mult umor. Aceasta este cu siguranță printre cele mai comice cărți pe care le-am citit în ultima vreme și o recomand copiilor, dar și adulților cărora le este dor de copilărie.

Comentarii

ARTICOLE SIMILARE

Obosit de viaţă, obosit de moarte Obosit de viaţă, obosit de moarte Obosit de viaţă, obosit de moarte Mo Yan
Mo Yan trebuie neapărat citit, dacă nu pentru stilul fascinant și imaginile magice și...
Micul Prinț Micul Prinț. Ediție pop-up (text integral) Micul Prinț. Ediție pop-up (text integral) Antoine de Saint-Exupéry
„Micul Prinț” este, poate, cea mai iubită carte cu ilustrații din lume....
Tabăra Tabăra Tabăra Louis Sachar
„Tabăra” este un roman plin de aventuri, dar diferit de tot ce am citit...
Emil și detectivii Emil şi detectivii Emil şi detectivii Erich Kästner
„Emil și detectivii”, una dintre cele mai iubite cărți de copii ale...
Inimă de cerneală Inimă de cerneală. Trilogia Lumea de cerneală (Vol. 1) Inimă de cerneală. Trilogia Lumea de cerneală (Vol. 1) Cornelia Funke
În „Inimă de cerneală” este vorba despre aventurile fantastice ale...