TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cele trei feţe ale lunii

Ce-ți rămâne de făcut dacă te cheamă Standish și trăiești doar cu bunicul în „Zona 7” pentru că părinții ți-au fost „luați” de Muștele Verzi? Ce poți să faci, dacă ochii îţi sunt de culori diferite, lumea spune că nu ești foarte deștept, iar bătăușii de la școală îți poartă sâmbetele?

Să devii erou peste noapte. O posibilitate pe care Standish nu credea că o are. O variantă care nu părea deloc plauzibilă într-o lume întunecată și violentă în care orice pas îți este urmărit îndeaproape de umbrele ce tot așteaptă să te prindă și să te ducă în locuri de unde nimeni nu se întoarce.

Standish nu are foarte multe lucruri. Are un prieten și un bunic pe care-i iubește cu toată suflarea. Un prieten care i-a fost răpit de către Muștele Verzi și un bunic care este vânat de acestea. Standish știe că pe lumea asta sunt mulți băieți și fetițe care au prieteni buni, părinți și bunici care dispar și vrea să pună capăt acestei vieți nenorocite.

Și are de gând să o facă mergând pe lună și arătând lumii întregi cât de mare este minciuna în care se scaldă Patria sa.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Cazemata Cazemata Cazemata Tudor Ganea
Cazemata este un roman de debut impresionant, surprinzător ca realizare prin modul...
O sută de rochii O sută de rochii O sută de rochii Eleanor Estes
Wanda Petronski vine în fiecare zi cu o rochie albastră spălăcită, iar colegii...
George şi miraculosul său medicament George și miraculosul său medicament George și miraculosul său medicament Roald Dahl
Roald Dahl poate fi amuzant, caraghios, plin de idei năstruşnice şi inteligente,...
Copacul minciunilor Copacul minciunilor Copacul minciunilor Frances Hardinge
    Nu ştiu ce e mai important la Copacul minciunilor, care dintre ideile,...
Dă mai departe Dă mai departe Dă mai departe Catherine Ryan Hyde
Dă mai departe este un bun exerciţiu pedagogic. În fapt, la finalul cărţii...