TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Calea Revelată
Calea revelată Calea revelată
Oprah Winfrey

Apărută în 2020, cartea lui Oprah Winfrey este astăzi un ghid de mare ajutor și sprijin moral și spiritual. „Calea Revelată” nu ne ajută propriu-zis să ne găsim drumul în viață său să descoperim ce este acel ceva care ne urnește din loc dimineața. Ceea ce ne oferă Oprah este, din punctul meu de vedere, mult mai important, Oprah adună laolaltă 88 de persoane publice sub forma unor lideri spirituali. De la actori, cântăreți, artiști, activiști și până la adevărați lideri spirituali (călugări, măicuțe și preoți), toți ne oferă sfaturi și împărtășesc din experiențele lor. Citate pe care să le folosim ca pe niște stele ale nordului în călătoria noastră internă de zi cu zi.


De la plantarea ”semințelor” și până la lungul drum spre „acasă” cele zece capitole sunt în esența lor colecții de citate despre cele mai bune dar și despre cele mai grele perioade din viața unui om. Lecțiile pe care Oprah ni le oferă – asemenea interviurilor luate de-a lungul celor 25 de ani în care emisiunea ei a fost pe post, ne servesc ca lecții la care să ne întoarcem de-a lungul vieții.


Paharul nu este pe jumătate plin sau pe jumătate gol. Paharul doar există. Noi suntem cei care ne uităm la pahar și decidem cum îl vedem. Noi suntem cei care decidem cum să ne raportăm la evenimentele din viața noastră și cât de greu este drumul pe care ne aflăm. „Calea revelată. Descoperă rostul vieții tale” nu este o piatră de temelie pe drumul vieții noastre, dar este cu siguranță un reminder plăcut legat de locul din care am plecat, locul unde ne aflăm când o citim și poate fi o hartă, ușor de citit și interpretat, spre locul în care vrem să ajungem.


Comentarii
Articole similare
Edison. Misterul comorii dispărute Edison. Misterul comorii dispărute Edison. Misterul comorii dispărute Torben Kuhlmann
Nimic nu este imposibil pentru un șoricel! Kuhlmann continuă seria șoriceilor...
Poeta X Poeta X Poeta X Elizabeth Acevedo
Xiomara Batisa are 16 ani, un frate geamăn chiar mai tăcut decât ea, o mamă...
Verity Verity Verity Colleen Hoover
„Verity” este un roman complet diferit de restul operelor autoarei și...
The Rose that Grew From Concrete The Rose That Grew from Concrete The Rose That Grew from Concrete Tupac Shakur
Tupac Amaru Shakur (1971-1996) născut Lesane Parish Crooks este cunoscut publicului larg...