TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Aventuri în Momilandia

Dragi copii, vă mai amintiți de Nils Holgersson, băiețelul răutăcios ce a învățat să fie băiat bun datorită gâștelor sălbatice? El trăia în Suedia. Iar nu departe de țara sa, în Finlanda, se pare că există un alt tărâm minunat: Momilandia. Aici trăiesc niște ființe tare ciudate, dar simpatice, chiar dacă nu sunt întotdeauna de treabă.

Vă invit, așadar să îi cunoașteți pe Momi, visătorul ce adeseori atinge prostia, pe Domnița Fandosica ce se fandosește-n fel și chip din zi până-n seară și pe oportunistul Smiorc, care ar face bani și din piatră seacă.

Dragi părinți, dacă vedeți la cei mici această carte, rugați-i să v-o împrumute și vouă ca să o citiți. Dacă vă vor refuza, așteptați să adoarmă și șterpeliți-o. Știu, e furt, dar se permite. Ideea este că trebuie neapărat să citiți această carte. S-ar putea să aveți câte ceva de învățat.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Calitatea luminii Calitatea luminii Calitatea luminii Mircea Pricăjan
Despre sarcină, nașterea și creșterea copilului în primii ani de viață s-au...
Munca Munca Munca Mitoş Micleuşanu
Volumul de versuri Munca, purtând semnătura Micleușanu M., nimeni altul...
Jacques și stăpânul său Jacques și stăpânul său Jacques și stăpânul său Milan Kundera
Piesa de teatru Jacques și stăpânul său este, după spusa lui Kundera...
Cuvinte în negativ. Eseuri de psihanaliză Cuvinte în negativ. Eseuri de psihanaliză Cuvinte în negativ. Eseuri de psihanaliză Daniela Luca
Cu siguranță lumea cărților nu ar putea exista fără cititori, așa cum lumea...
Dumnezeu poet şi protector al lumii Dumnezeu poet şi protector al lumii Dumnezeu poet şi protector al lumii Nicolae Coande
Cartea lui Nicolae Coande, purtând subtitlul Eseuri despre întoarcerea...