TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Anul lui Billy Miller

Billy Miller este un puști simpatic și tare isteț! Are o soră mai mică, cam plângăcioasă și curioasă, dar simpatică și ea, o mamă care predă la școală și un tată artist, care încă așteaptă să dea marea lovitură și de aceea nu lucrează. Stă acasă și meșterește în garaj „opere” din diverse obiecte aruncate de alții.

Într-una din zile, Billy are un mic accident de pe urma căruia se alege cu un ditamai cucuiul. Nimic serios, însă Billy devine stresat crezând că lovitura la cap o să-l facă să uite lucruri și nu o să se descurce la școală. Billy e în clasa a doua, are o învățătoare grijulie și de treabă și o mulțime de colegi, printre care și Ned, cel mai bun prieten al său. Deși timorat, cu ajutorul învățătoarei și al familiei reușește să facă față provocărilor cu bine transformând anul școlar într-un adevărat an al lui Billy Miller.

Cartea aceasta e perfectă pentru clasele 1-4. Îi învață pe copii că e bine să ai răbdare, sa povestești cu cei mari când ai probleme și să ceri ajutorul. Dar, mai ales, îi învață că dacă îți propui să faci un lucru bun, nu are cum să nu îți reușească!

Comentarii
Articole similare
Melcușorul Melcușorul Melcușorul Lavinia Branişte
Ei bine, dragilor, cartea aceasta e atât de frumoasă, tristă și bine scrisă...
Refugiul reptilelor Refugiul Reptilelor. O serie de evenimente nefericite (Vol. II) Refugiul Reptilelor. O serie de evenimente nefericite (Vol. II) Lemony Snicket
Dacă ați citit primul roman despre aventurile fraților Baudelaire, știți că nimic...
Elefantul magicianului Elefantul magicianului Elefantul magicianului Kate DiCamillo
Oare ce au în comun o elefănțică, un magician, o ghicitoare și un băiețel de...
George și miraculosul său medicament George și miraculosul său medicament (format mare) George și miraculosul său medicament (format mare) Roald Dahl
Toată lumea știe că Roald Dahl are o imaginație diabolică, de necrezut! Cărțile...
Pastoralia Pastoralia Pastoralia George Saunders
Volumul de povestiri Pastoralia al scriitorului american George Saunders a fost publicat...