TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Angry Birds. Benzi desenate
Angry Birds. Benzi desenate Angry Birds. Benzi desenate
Florentina Hojbotă

Pe vremea când a apărut jocul Angry Birds traversam o perioadă în care mă luam foarte în serios. Eu, să mă joc? Dar ce, am dat în mintea copiilor? Cam în aceeași stare mă aflam și când au apărut filmele cu aceste păsări furioase, sau nu neapărat. Ei bine, de la o vreme chiar am dat în mintea copiilor și nu regret deloc. Este chiar distractiv. Și vă recomand tuturor ca uneori să îi mai lăsați în cui pe oamenii mari și să vă copilăriți nițeluș.
Eu am făcut cunoștință cu Red, Bombă, Stela, Chuck și Matilda abia acum. Am luat cartea din raftul librăriei, mai mult din curiozitate. Să văd de unde isteria aceasta cu păsările isterice. Și m-am convins: or fi ele angry sau nu, dar cu siguranță sunt foarte haioase. Scenariile construite sunt ingenioase, unele dintre ele atingând probleme „la modă”, cum este cazul episodului cu vrăjitoria, norocul sau ghinionul lui Chuck, sau a episodului în care totul se petrece fix pe dos, care poate fi privit și ca o satiră la adresa nebuniei generale ce a cuprins lumea întreagă din cauza inversării piramidei valorilor la nivel global.
Un alt atuu al acestor benzi desenate ar fi acela că sunt într-adevăr desenate. Sunt pline de culoare! Iar concepția grafică este una impecabilă! Așadar, pentru o porție zdravănă de râs, dar în urma căreia luciditatea va fi mai vie ca niciodată, se recomandă benzile desenate cu păsările furioase!

Comentarii

ARTICOLE SIMILARE

Obiecte grăitoare Ștefan Câlția. Obiecte grăitoare Ștefan Câlția. Obiecte grăitoare Ştefan Câlţia
În vara acestui an, Muzeul Colecțiilor de Artă din București a găzduit o nouă...
O undiță pentru bunicul meu O undiţă pentru bunicul meu O undiţă pentru bunicul meu Gao Xingjian
O undiță pentru bunicul meu, cartea laureatului cu Nobel din anul 2000, este o...
Căutarea intermitentă Căutarea intermitentă Căutarea intermitentă Eugène Ionesco
Pe imaginea lui Eugène Ionesco s-au lipit de-a lungul timpului mai multe etichete:...
Vorbeste-le despre bătălii, regi și elefanți Vorbește-le despre bătălii, regi și elefanți Vorbește-le despre bătălii, regi și elefanți Mathias Énard
Există istorii consemnate în cărți și există mult mai multe istorii rămase...
Ce-am pierdut în foc Ce-am pierdut în foc Ce-am pierdut în foc Mariana Enriquez
După ce citisem diverse cărți despre atrocitățile care s-au întâmplat...