TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Angry Birds. Benzi desenate
Angry Birds. Benzi desenate Angry Birds. Benzi desenate
Florentina Hojbotă

Pe vremea când a apărut jocul Angry Birds traversam o perioadă în care mă luam foarte în serios. Eu, să mă joc? Dar ce, am dat în mintea copiilor? Cam în aceeași stare mă aflam și când au apărut filmele cu aceste păsări furioase, sau nu neapărat. Ei bine, de la o vreme chiar am dat în mintea copiilor și nu regret deloc. Este chiar distractiv. Și vă recomand tuturor ca uneori să îi mai lăsați în cui pe oamenii mari și să vă copilăriți nițeluș.
Eu am făcut cunoștință cu Red, Bombă, Stela, Chuck și Matilda abia acum. Am luat cartea din raftul librăriei, mai mult din curiozitate. Să văd de unde isteria aceasta cu păsările isterice. Și m-am convins: or fi ele angry sau nu, dar cu siguranță sunt foarte haioase. Scenariile construite sunt ingenioase, unele dintre ele atingând probleme „la modă”, cum este cazul episodului cu vrăjitoria, norocul sau ghinionul lui Chuck, sau a episodului în care totul se petrece fix pe dos, care poate fi privit și ca o satiră la adresa nebuniei generale ce a cuprins lumea întreagă din cauza inversării piramidei valorilor la nivel global.
Un alt atuu al acestor benzi desenate ar fi acela că sunt într-adevăr desenate. Sunt pline de culoare! Iar concepția grafică este una impecabilă! Așadar, pentru o porție zdravănă de râs, dar în urma căreia luciditatea va fi mai vie ca niciodată, se recomandă benzile desenate cu păsările furioase!

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Calitatea luminii Calitatea luminii Calitatea luminii Mircea Pricăjan
Despre sarcină, nașterea și creșterea copilului în primii ani de viață s-au...
Munca Munca Munca Mitoş Micleuşanu
Volumul de versuri Munca, purtând semnătura Micleușanu M., nimeni altul...
Jacques și stăpânul său Jacques și stăpânul său Jacques și stăpânul său Milan Kundera
Piesa de teatru Jacques și stăpânul său este, după spusa lui Kundera...
Cuvinte în negativ. Eseuri de psihanaliză Cuvinte în negativ. Eseuri de psihanaliză Cuvinte în negativ. Eseuri de psihanaliză Daniela Luca
Cu siguranță lumea cărților nu ar putea exista fără cititori, așa cum lumea...
Dumnezeu poet şi protector al lumii Dumnezeu poet şi protector al lumii Dumnezeu poet şi protector al lumii Nicolae Coande
Cartea lui Nicolae Coande, purtând subtitlul Eseuri despre întoarcerea...